DIY - Christmas decor - 3 easy crafts ideas

Julsäsongen är officiellt igång vilket oftast betyder att jag är lite mer inspirerad till att göra videor. Tur, eller otur kanske, att säsongen inte är längre. Men det är något med den här tiden på året som sätter fart på mig. Kanske för att det är lite lättare att få människor att själva pyssla? Eller kanske för att jag för det mesta gillar julen väldigt mycket? Jag vet inte, men här kommer i alla fall årets första julpyssel från mig. 

Det är tre stycken relativt enkla saker. För som vi alla vet älskar jag enkelt. Det ska gå snabbt och det ska vara billigt. Om jag kan använda saker som jag redan har hemma eller kan hitta i naturen är jag världens gladaste. Det beror inte enbart på att jag är en "snål smålänning", haha, utan också på att alla inte har ekonomi att köpa dyra saker och då tycker jag det är extra viktigt att visa att det inte alltid måste kosta så mycket. Det kan bli fint ändå! 
 
Jag använder limpistolen ganska mycket, men till dom två första sakerna som jag gör kan man använda vanligt hobbylim också vilket såklart är ett mycket bättre alternativ för barn :-)
 
Är ni redo för lite pyssel nu då? Om ni gillar mina videor får ni gärna ge dom en tumme upp och kanske även prenumerera på min kanal. Och vill ni göra mig lite extra glad kan ni ju alltid lämna en kommentar också :-) Kanske ge mig förslag på vad ni vill se eller berätta om det är något som jag kan förbättra. 
 
Okej, nu ska jag inte dra ut på det längre. Här kommer videon! 
 
 
 

(Vegan) Creamy hot cocoa w/ peanut butter and chili flakes

Idag bjuder jag på en vegansk video.
Varm choklad med smak av jordnötssmör och en touch av chili.
Det sitter ganska fint nu när vintern smyger runt hörnet.