Through my eyes - Week 23

Här kommer en liten video med klipp som är filmade den senaste veckan. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dom, så fram tills jag vet får dom heta "Through my eyes" med något litet efter. Den här gången blev det bara veckonumret. En annan gång kanske jag är på någon speciell plats och bara filmar därifrån. Som när jag var på Ölands motordag för några veckor sedan. Vi får se var det slutar. Jag har fortfarande inte kommit fram till hur jag vill redigera, men det här är lite mer åt det hållet som jag vill göra. Fast bättre såklart. 

Strawberry lemon cupcakes

Det var inte planerat att jag skulle göra en video idag, men så bestämdes det att vi ska till farmor imorgon och hälsa på så jag tänkte att då kan jag ju passa på att filma det jag gör. Vi ska alltså ta med fika till henne. Jag borde ha lagt mer tid på det. Planerat bättre, tagit fram mer belysning och så vidare, men jag gjorde inte det vilket syns på slutresultatet. Jag är inte nöjd med videon och jag är inte nöjd med hur cupcakesen (heter det så?) ser ut. Jag vet att jag har höga krav på mig och att andra säkert tycker att det här är tillräckligt, men för mig är det inte det. Jag säger inte att mina andra videor är världens bästa, men jag är i alla fall lite mer nöjd med dom. Varför laddade jag upp den här då? Bra fråga. Kanske för att jag ändå tagit mig tiden att göra den. 
 

Vlogg 20 maj - Ölands motordag 2017

Jag, min ena bror och hans son Levin åkte upp till Borgholm den 20 maj för att titta på gamla bilar. Det är inte precis mitt stora intresse även att det kan vara ganska intressant att se ibland. I början var det väldigt kallt och blåsigt och inte så mycket folk, men vi kom dit rätt så tidigt. Efter en timme eller så var det varmt och trångt. Usch! Men det gick bra. Vi gick där några timmar innan vi åkte till flygplatsen som ligger en liten bit från centrum och kikade på små flygplan. På hemvägen grillade vi lite. 

Jag försökte mig på att vlogga vilket inte gick så jättebra. Jag tycker inte om att vara framför kameran och tänkte att jag kunde försöka hitta en "vloggstil" som innebär att jag inte behöver vara det. Det här var i stort sett första gången som jag använde den kameran så jag var inte van vid den. Men jag tänker prova mig fram, både när det gäller hur jag filmar och även hur jag redigerar och till slut kommer jag nog hitta något som passar mig.