Avocado bun burger (vegan)

Den här videon gjorde jag förra helgen men jag kom på igår kväll att jag inte har delat med mig av den på bloggen än så här kommer den. Just den här är helt vegansk (finns vegansk färskost) men man kan fylla med precis vad som helst. Jag såg att någon hade lax i sin till exempel. 

Idag får vi gäster och imorgon kommer jag nog hinna filma en till video. Jag jobbar vardagarna så det är svårt att hinna med något då. Eller framfört allt orka. Jag går upp klockan 5 och är hemma vid 17 ungefär. Vid 20 är jag helt slut och däremellan måste jag äta och umgås med odjuren, haha. Det här kommer dock inte vara för evigt, hoppas jag. Men jag skriver nog inte mer om det här utan på min andra blogg i så fall. 
 
Här kommer förra veckans video. Den som jag ska göra imorgon kommer förresten ha ett litet semmeltema. Jag skrev upp det här förra året för jag tyckte att jag kom på en så smart idé. Vi får väl se om det är så himla bra, haha. Tror inte att det finns någon som har gjort det redan. Jag hoppas inte det :-)
 

Kommentarer :

#1: Amanda Jona [SPONTAN]

Såg verkligen supergott ut! :)

skriven

Kommentera inlägget här :