(Vegan) Chocolate mousse

Med bara två ingredienser kan du skapa den här goda desserten. 
I den här videon kikar en liten gäst förbi. Ta en titt för att se vem det är ;-)
 
 
Taggar: Chokladmousse, Vegan, Vegansk chokladmousse, Vegansk dessert;

Zucchini parmesan crisps + Ranch dressing

Jag har inte gått över från kakor och andra sötsaker till mer matiga videor, men jag tänkte försöka blanda in lite mer av det för att se om det kan öka intresset för min kanal. Jag vet att många har försvunnit på grund av att jag pysslar så sällan, men det kommer att bli bättre. Jag måste bara få allt på plats, som jag nämnde i mitt förra inlägg. 
  
Vet inte varför det blir en annan visningbild än den jag valde, men den rätta bilden syns ju under videon.
 

Creamy BLT pasta salad

Ja, jag vet. Jag borde inte lova saker som jag gjorde i mitt förra inlägg. Eller lovade jag något? Jag minns inte, men jag vet att jag skrev något om att nästa video nog blir ett pyssel och så har det inte blivit. Jag har gjort två videor sedan dess och ingen av dom är pyssel. Anledningen till att det inte blir något pyssel just nu är för att jag inte kommer åt mina saker. Jag försöker ställa iordning ett pysselrum, men jag måste bli av med ett skrivbord för att det ska kunna ske. Så om någon i Kalmartrakten vill köpa ett Hemnes skrivbord med påbyggnadsdel är det bara att hojta till ;-)

Idag blir det en video där jag har använt överblivna makaroner.
Mamma kokte så det räckte till hela området ungefär och istället för att kasta dom tänkte jag att man kunde göra en pastasallad.