Bilring och cykeldäck

Det här kan nog vara det konstigaste inlägget jag någonsin har skrivit, men jag tycker att mitt i det lite tragiska finns det något väldigt roligt, haha. Det kanske bara är jag som tycker det men det gör inte så mycket. Jag är lite konstig :-P ni som läser får dock skratta om ni vill.

För några veckor sedan fick jag hoppa in på jobbet. Då var det ungefär en månad sedan jag var där sist. Jag har ju gått upp en hel del i vikt senaste året men det har inte varit ett problem på jobbet. Förrän nu. Nu sitter byxorna tajt. Väldigt tajt, haha. Jag är inte alls bekväm med det. Dels för att det gör ont i magen men också för att jag helt enkelt inte gillar när kläder sitter åt. Ogillar att visa min kropp. Alltså jag har ju kläder på mig men liksom... det blir för tajt över rumpa och lår. Usch! Det här blir ett litet problem för jag vägrar be om större kläder, haha. Det är ju pinsamt, så jag måste försöka gå ner i vikt. Det blir ju så där lagom lätt.

Den här viktuppgången har ju såklart byggt på bilringen som jag alltid har haft, men det har även blivit ett litet cykeldäck över, haha. Det här är det ju ingen som ser eftersom jag alltid har "för stora" kläder. Ja förutom på jobbet nu för tiden :-P Men det är så sjukt obekvämt. Särskilt när jag sitter ner. Det gör typ... ont. Jag trodde att det berodde på bh-n (som ju såklart också har blivit lite för liten, haha) men nej jag tror faktiskt att det är valken i sig som gör ont för det gör ont även utan bh. När jag sitter. Jag måste ju verkligen, verkligen, verkligen försöka gå ner i vikt. Det här går ju inte längre. Får försöka äta mindre och röra på mig lite mer. Äter för mycket av allt nu för tiden och rör nästan inte alls på mig på grund av magen. Inte konstigt att jag går upp men nu säger jag stopp. Stopp!

Kommentarer :

#1: Viktbalans

Skrattade gott åt cykeldäck-jämföreslen!

skriven

Kommentera inlägget här :