Varghundsvalpen är här!

Idag åkte jag och Kevin till uppfödaren för att hämta hem min nya familjemedlem. Jag kommer inte skriva så mycket nu men han är verkligen så mysig. Än så länge, haha. Han har sovit i stort sett sedan vi kom hem. Mötet mellan han och våra andra hundar gick bättre än jag trodde. Jag visste att det inte skulle bli några problem med Rocco för han är lugnet själv, men Saga har ju en del problem med andra hundar. Hon gick fram och nosade på honom utan att blinka men när han rörde sig blev hon överraskad och började skälla och försökte bita honom i frambenen. Kommer självklart skriva mer om honom och hur han är men det är lite svårt just nu eftersom han bara sover. Det är som att han är i koma, haha. 

Några bilder kan jag bjuda på. Och i nästa inlägg kommer jag skriva om första "koppelpromenaden". Den var väldigt, väldigt intressant. Oj, just det... jag kanske ska skriva vilket namn jag till slut bestämde mig för. Jag bestämde mig inte förrän igårkväll och då blev det ett namn som inte har varit på tal innan. Niko. Som Nikolaj (det har jag dock på listan) fast utan laj ;-) 

Fika hos uppfödaren. 

Och en av dom hemska bilderna som togs innan vi åkte hem. Han skulle bara pussas så det var inte lätt att få till något normalt, haha. 

Kommentera inlägget här :