6 veckor gamla

Idag åkte jag och mamma till uppfödaren för att gosa lite med valparna. Dom blir 6 veckor idag och om exakt tre veckor är det dags för mig att hämta hem min skatt. Längtar! Jag vet fortfarande inte vilken som blir min, men jag vet typ vilka som inte blir det. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska kalla honom. Blir det bra med Valpen? Haha. Kom på det häromdagen och det kan ju bli lite roligt, särskilt när han är vuxen och ser ut som en ponny. Valpen. Nä, jag vet inte. Men jag har tid på mig. 

Det var soligt och fint idag, som det har varit hela den här veckan, så vi kunde vara ute den här gången. Det var dock väldigt varmt så valparna var inte så sugna på att busa utan dom sov mest. Och åt. Finns en video på instagram (lynnpetersson) där dom mumsar både på sin mamma och i matskålar. Dom smaskar som bara den. Så gulligt att lyssna på. Jag gav dom några leksaker som jag hade köpt. Gosedjur från Ikea. Får väl se hur länge dom håller, men än var dom inte så bra på att förstöra saker. Sedan klippte vi klorna på dom och vissa av valparna är ju riktiga drama queens alltså, haha. En av dom somnade dock i mitt knä. 

Eftersom dom mest sov blev det inga jätteroliga bilder, eller videor (typ bara den på instagram och där kan jag äntligen ladda upp 60 sekunder. Woho!) men några icke sovande blev det. Nu börjar dom bli söta på riktigt. Pälsen på huvudet är ju så himla charmigt! 

Kommentarer :

#1: ingas.blogg.se

Så sjukt söta alltså!! 😄 haha valpen skulle ju vara lite coolt sen när han blir vuxen 😂👍

Svar: Ja nu börjar dom bli söta på riktigt :) om ett tag kommer dom bli fula igen haha men det blir bra när dom är färdiga :) ja Valpen känns ju lite speciellt haha men jag vet inte. Det är ju så svåååårt!
Lynn

skriven

Kommentera inlägget här :