Människan äcklar mig

Slutet på ännu en vecka. Veckorna bara susar förbi. Det är liksom redan mars. På ett sätt är det skönt att det går så fort men samtidigt är det skrämmande. Jag får inte prata om död och så för mamma, men det är det som skrämmer mig. Vet inte varför det har blivit så sista tiden, men det är fan riktigt jobbigt och svårt att kontrollera. Har det att göra med min ålder eller? Men jag får väl försöka förtränga det hårdare eftersom jag inte får prata om det. Det var hur som helst inte det som inlägget skulle handla om. Tror jag. Jag hade väl egentligen ingen tanke med det här inlägget. Heller, haha. Det har jag sällan och oftast tänker jag att jag ska uppdatera lite snabbt men så blir det ändå massa, massa text. Men det är frivilligt att läsa. 

Vad har hänt den här veckan då? Inget speciellt tror jag. Dagarna rullar på som vanligt. Vaknar, äter, roar mig med Saga, äter, jobbar, tittar på tv och läser innan jag till slut lägger mig och försöker sova. Jag har gått upp ännu mer i vikt. Jag vill verkligen inte bli tjock igen, så varför gör jag inget åt saken? Jag har i och för sig börjat dra ner på portionerna. Eller jag försöker dra ner på dom ska jag kanske säga. Jag har alltid ätit enorma portioner. Så länge det inte är med andra (utomstående). Då får jag knappt ner något. Men jag behöver röra mig också. Så fort det blir tillräckligt ljust när jag slutar jobbet ska jag börja cykla. Jag vill även börja promenera mer innan jobbet men då måste jag umgås med Saga. Tänkte först att om jag umgås med henne och promenerar med henne så kan jag ju kanske gå ut en sväng själv också. Men så är det ju det där med magen. Ju mer jag går desto ondare får jag. Ska jag tvinga mig ut trots det? Hur kan jag hitta en balans? Två dagar var jag smärtfri och det hade varit perfekt att gå då, men det gick ju inte eftersom jag var sjuk. Men två dagar var underbara trots förkylningen. Efter två dagar kom smärtan smygande och sedan dess har den ökat för varje dag som går. Min mensapp (ja, jag har en sådan haha fast den tappar nog snart sin funktion då mensen börjat bli oregelbunden) säger att jag är fertil nu och det är då smärtan brukar öka för att vara hemsk på själva ägglossningsdagen. Därefter trappas det ner något under ungefär en vecka för att sedan öka igen och slå till med full kraft när mensen nu behagar komma. Oftast tidigare än beräknat, men ibland senare, och därför har jag inte längre lika stor koll. Fast.. Jo, appen säger en sak men magen skvallrar om en annan. Äsch, det var kanske mer info än jag behövde ge er haha men som sagt - det är frivilligt att läsa. 

Jag fick förresten veta en sak idag som gör mig så arg och ledsen. Om man inte kan behandla djur med respekt och ge det den kärlek som det behöver och förtjänar ska man fan inte heller ha djur. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man medvetet kan göra sitt djur illa. Jag blir så äcklad av människan. Mer och mer för varje dag som går och för varje ny sak som kommer upp. Äcklad. 

Måste väl ha en bild i inlägget så det får bli på blommorna som jag köpte igår. Det är så trevligt med färska blommor men dom dör så fort så jag tycker det är lite slöseri med pengar. Tyvärr, för jag älskar blommor. 

Och ingen behöver tjata om att jag ska gå till doktorn. Jag ska göra det. Så småningom. 

Kommentarer :

#1: ingas.blogg.se

Förstår dig verkligen just med människohatet.. Har noll tolerans mot våld mot djur, tycker inte bara att människorna är okunniga utan rent utsagt oempatiska -psykopater! Kommer ihåg när jag var fem år och var med en lite äldre kompis och hennes storebror, vi hittade en liten mus och de tog en sten och krossade den. Jag började gråta och frågade varför medan de skrattade... Så empati finns fan redan hos små barn.. Men inte hos andra.. Ja det är så svårt att vilja gå ner i vikt när det gör ont att röra sig :/ det går inte snabbt iaf..

Svar: Haha vilken tur att du fick iväg 8 likadana kommentarer, ingen risk att jag missat dom nu ;)
Men nej vad säger du? :( fy vilken fruktansvärd sak att vara med om. Och vilka vidriga människor!
Lynn

skriven

Kommentera inlägget här :