Helgens äventyr

I lördags blev jag medbjuden till Öland. Vi åkte till Ekerums camping där Nova och Levin lekte på lekplatsen som är där. Den här tiden på året är Öland så öde. Det är svårt att tänka sig att om bara några månader kommer ön vara helt full av sommargäster. Jag hatar Öland på sommaren, haha. För mycket folk. Men det finns en del platser som jag vill besöka så några av dom kanske bockas av i sommar. Jag får se. Finns många platser i Skåne som jag också gärna vill besöka. Här kommer några bilder från lördagen. 
Jocke och barnen stannade kvar här tills igår och då åkte dom och jag till 4H-gården. Saga var inte med på Öland för hon kan inte åka i bilen om alla är med. Saras hundar sitter i varsin bur där bak och alla säten är fulla så Sagas bur får inte plats. Men i Jockes bil kan hon åka, så då fick hon följa med. Här kommer några bilder från gårdagen. 

Killingarna var så sjukt söta! Hade lätt kunnat sno med mig en hem, haha. Till sommaren väntas även kultingar så då måste jag ju dit igen. Det ligger inte så långt från där jag bor så det går att promenera dit. Kan jag och Saga roa oss med om det inte är för varmt. 

Kommentera inlägget här :