Flygande hund

Den som sa/kom på att motion är bra mot mensvärk måste ha varit en man. Jag har försökt gå med hundarna idag, särskilt med Saga eftersom Alfie inte ska promenera så mycket men det blev bara en kort runda. Klarade inte mer. Jag har så sjukt ont idag och ju mer jag rörde mig desto mer ont gjorde det och desto större sjukdomskänsla fick jag. Kändes som att jag försökte motionera trots världens influensa med hög feber. Ipren och panodil hjälper ju sällan men kan fungera lite om jag har tur men idag hjälpte det verkligen inte ett skit utan det blev bara värre och värre, så när vi hade varit ute vid 18-tiden stod jag inte ut längre och tog en citodon. Det är nog rätt länge sedan som jag hade så här ont men jag tänkte att det nog skulle räcka med en tablett. Tar helst inte två för jag tycker inte om yrseln som kommer med det plus att jag inte vill slösa med dom, men en har inte riktigt hjälpt. Jag trodde det efter ungefär 1,5 timme men det var inte långvarigt. En halvtimme kanske. Jag hade nog behövt ta två men ja... vill som sagt inte slösa och jag kan ju omöjligt springa ut med Alfie med en sådan yrsel. Tandläkaren som jag fick dom av sa att jag kan ta en Ipren också så det ska jag prova nästa gång jag inte står ut längre. 

På förmiddagen när jag inte hade så jätteont var jag i skogen med Alfie så han fick gå lite i blåbärsriset. Ja, jag fick ju också göra det eftersom han i stort sett aldrig lämnar min sida. Jag bara längtar tills den dagen han vågar rusa runt lite själv. Han gnäller lite mindre nu när vi går dit och emellanåt är han även tyst när vi är där men så är det som att han kommer på att det är sjukt läskigt och då sätter han igång igen. Jag antar att det bara är att fortsätta som jag gör och så ger det sig med tiden. Idag blir han 11 veckor och jag vägde honom imorse. 13,9 kg. 

Haha, kolla öronen! Här var vi på väg hem och det har han lärt sig och går då gärna lite i förväg men har ändå koll på var jag är. Så jag stannade och när han vände sig om ropade jag på honom och då satte han av i en jäkla fart. 

Kommentera inlägget här :