En tripp på södra Öland

Igår skulle jag och Jocke, min äldsta lillebror, hitta på något. Vi hade först några planer men dom ändrades. Hoppas dom ändå blir av någon gång. Han styrde bilen mot Öland och vi körde söderut. Första stoppet blev en kvarn. Vi körde förbi och jag sa "det stod att kvarnen är öppen" så han fick helt enkelt vända så vi kunde ta reda på vad det innebar. Familjen som äger kvarnen har fixat till den och låter allmänheten komma in och titta. Väldigt snällt av dom. Det hade jag aldrig gjort, haha.

När vi kände oss nöjda åkte vi vidare och då såg vi en sopbil som vi misstänkte var lillebror Kevin så vi följde efter och jodå, det var han.

Sedan körde vi tillbaka för vi hade passerat något som vi ville upptäcka. Men det var en besvikelse. Något stenbrott eller något.

Det blir visst väldigt mycket bilder i det här inlägget, men det händer ju så sällan så ni förlåter mig säkert, haha. Vi borstade av oss besvikelsen och fortsatte vår resa. Vi stannade till på några platser men slutmålet var Ottenby så här kommer dom bilderna. Vi skulle leta efter hjortarna som är där nere men när vi väl hittade dom stod dom jättelångt ifrån och där fick man inte gå nu när fåglarna häckar och har sig. Dom är på fjärde bilden från slutet, i mitten ungefär. Men vi fick oss en promenad i det fina vädret så det gjorde inte så mycket. Vi tog dock inte med oss någon dricka för den var kvar i bilen så vi höll på att törsta ihjäl. Nästa gång vi hittar på något blir det nog norra delen av Öland. Får se när det blir.

Kommentera inlägget här :