En tripp på södra Öland

Igår skulle jag och Jocke, min äldsta lillebror, hitta på något. Vi hade först några planer men dom ändrades. Hoppas dom ändå blir av någon gång. Han styrde bilen mot Öland och vi körde söderut. Första stoppet blev en kvarn. Vi körde förbi och jag sa "det stod att kvarnen är öppen" så han fick helt enkelt vända så vi kunde ta reda på vad det innebar. Familjen som äger kvarnen har fixat till den och låter allmänheten komma in och titta. Väldigt snällt av dom. Det hade jag aldrig gjort, haha.

När vi kände oss nöjda åkte vi vidare och då såg vi en sopbil som vi misstänkte var lillebror Kevin så vi följde efter och jodå, det var han.

Sedan körde vi tillbaka för vi hade passerat något som vi ville upptäcka. Men det var en besvikelse. Något stenbrott eller något.

Det blir visst väldigt mycket bilder i det här inlägget, men det händer ju så sällan så ni förlåter mig säkert, haha. Vi borstade av oss besvikelsen och fortsatte vår resa. Vi stannade till på några platser men slutmålet var Ottenby så här kommer dom bilderna. Vi skulle leta efter hjortarna som är där nere men när vi väl hittade dom stod dom jättelångt ifrån och där fick man inte gå nu när fåglarna häckar och har sig. Dom är på fjärde bilden från slutet, i mitten ungefär. Men vi fick oss en promenad i det fina vädret så det gjorde inte så mycket. Vi tog dock inte med oss någon dricka för den var kvar i bilen så vi höll på att törsta ihjäl. Nästa gång vi hittar på något blir det nog norra delen av Öland. Får se när det blir.

Återköp

Alfie bor inte här längre. Han flyttade igår. Jag vet att det finns dom som är emot det men jag ber er att respektera mitt beslut, som var lika svårt att ta som det man tar när man avlivar ett djur. Jag har ju trots allt hunnit fästa mig vid den lilla parasiten och jag tycker att han är jättefin och underbar på alla sätt och vis, men han är nog en av dom där drömmarna som ska förbli en dröm. Jag känner att jag inte är en storhundsmänniska och det kunde jag inte veta innan jag köpte honom. Kanske därför som jag bara haft mindre hundar tidigare, jag vet inte. Jag är så klart väldigt ledsen över det här, jag har gråtit mycket och jag känner mig misslyckad, men det är bättre att han hamnar hos någon som kan utnyttja hans fulla potential och som verkligen älskar att äga honom. Jag har i alla fall lyckats hålla honom fin den här tiden för när han hämtades fick jag höra att han är perfekt så det är ju något positivt i allt det här sorgliga.

Summer lunch - picnic food

Då var det äntligen dags för en video. Jag vet att ni har längtat och undrat om jag har lagt ner min kanal, men nej nej... så lätt slipper ni inte mig, haha. Jag har bara haft väldigt mycket att göra, men igår hade jag lite tid över och slängde ihop den här snabba måltiden.