Rysskyla och bajspåsar

Dom påstår att det ska komma rysskyla hit och det låter ju inte allt för kul. Säger jag som har planer på att flytta till en inte så varm plats, haha. Efter frukosten åkte jag och mamma till Ikea och ja, det är verkligen kallt. Termometern visar typ bara ett par minus men det blåser kallt. Kallt! Det har småsnöat hela dagen och eftersom det har varit kallt några dagar har det lagt sig, men det blåser ju som sagt så det flyger bara runt och lägger sig i små högar här och var. Det snöar fortfarande så med lite tur får vi ett par centimeter till imorgon. Då ska jag ta en bild på Saga och jag vet redan hur den kommer se ut. Hon kommer stå med ena tassen upp med en kropp som är hälften så lång som vanligt och extra krum. Hon fryser verkligen nu, lilla stackaren! 
Köpte jag något på Ikea? Jag skulle ha två olika lampor. En liten bordslampa och en större, men väl där blev jag snål. Jag skulle även köpa en stor konstgjord växt då min fikus fäller värre än träden på hösten, men konstgjorda växter är så dyra. Så jag blev snål även där. Visst, det är en engångskostnad men ändå. Dyrt! Jag tyckte dessutom inte att dom var så fina så det var inte värt det. Kollade även på Plantagen men dom var ju ännu dyrare och lika fula. Det enda jag kom ut med från Ikea var tvåhundra värmeljus och ett doftljus. Som att jag har brist på ljus, haha! Jag ska se om jag kommer ihåg att ta kort på min "lilla" samling imorgon. Mina favoriter är yankee candleljus men dom kostar ju en slant. Räcker dock väldigt, väldigt länge och doftar verkligen mycket till skillnad mot billigare sorter. Ikea har en del ljus som luktar när man bränner dom men inget slår ett dyrare ljus. 

Det kommer inga fyrverkeribilder idag för jag orkar inte starta datorn. Men imorgon kommer dom för då måste jag skicka in lönerapporten. 

Jo, jag var inne på Rusta också för att fylla på mitt bajspåseförråd. 3 st för 19 kronor är ju billigt så idag köpte jag sex rullar. Nu har jag nästan 700 påsar. Borde väl räcka ett tag, haha! 

Kommentera inlägget här :