Kiropraktor

Årets första vecka på jobbet är färdig och jag måste säga att det har varit så himla skönt. Jag trodde att det skulle kännas konstigt att bara vara på den ena kliniken, men det har det inte gjort. Kanske för att jag verkligen behöver återhämta mig. Ingen aning, men det har varit skönt i alla fall. 

I måndags var jag duktig och gick in. Det tog en timme. I början gick jag på ganska bra men efter en kvart började magen bråka. Det högg i den och hade sig ungefär var femte minut så tempot blev lidande. Särskilt mot slutet då det även började göra mer ont i ljumsken. Så resten av veckan var jag lat och åkte bil. Tanken var att gå in och åka bil hem för att vara lite mer ekonomisk nu när jag tjänar mindre men det går ju inte om jag har så ont. Nästa vecka är det förhoppningsvis lite bättre så då gör jag ett nytt försök och så fort det blir barmark igen kommer jag cykla.

I tisdags åkte jag och Saga till djursjukhuset för att träffa blivande uppfödaren. Hon är ju där och ger sin stora hane akupunktur med jämna mellanrum så då kan man passa på att klappa lite. Fast den här gången åkte vi dit för att hon skulle känna igenom Saga. Hon har sett bilder och videor på Saga på min Facebook och hon tyckte att det såg ut som att hon har låsningar i kroppen och efter att ha känt igenom henne visade det sig att det stämde så det blir ett besök hos kiropraktor så småningom. Uppfödaren brukar ha behandlingsdagar hemma hos sig då en veterinär/kiropraktor kommer och behandlar hundar men man kan även åka hem till honom och jag tror att det är ett bättre alternativ för oss. Saga blir så stressad av andra hundar och människor så jag vill inte utsätta henne för det. 

Edvin och mamma. Ingen liten vovve det där, haha. Mamma är väl typ 166 cm. Nu står han ju lite knasigt men man ser på ett ungefär. 
Jag ska kanske tillägga att jag inte har gjort något fel med Saga. Det var det första jag frågade nämligen. Tydligen så har 9 av 10 hundar låsningar. Jag skriver nog ett inlägg om det någon annan dag. Det ska bli intressant att se hur Saga blir efter besöket hos kiropraktorn. Spännande.

Kommentera inlägget här :