Frysta såpbubblor

Idag gick jag ut för andra gången för att försöka fota såpbubblor. Jag såg en bild för rätt länge sedan och tänkte att det måste jag prova om det blir kallt här. Förra gången gick det inte så bra. Bubblorna gick bara sönder när dom landade på marken så jag fick fånga en på pinnen man blåser i och då frös den, men jag ville inte ha med pinnen. Jag ville ha min bubbla liggandes i naturen. I snön som var då. Men det gick inte. 

Idag var det mycket kallare än förra gången så jag slängde i mig frukosten och hällde lite sirap i såpbubblorna för bättre hållbarhet. Klädde på mig och hoppades på det bästa. Det var inte lätt ska ni veta. Jag har sett så många snygga bilder sista veckan och då vill jag ju att mina också ska bli så fina. Jag har nog för höga krav. När jag stod där i kylan och blåste blev jag först irriterad för bubblorna bara gick sönder. Jag blåste så nära marken jag kunde för att dom inte skulle landa så hårt men det gick inte så bra. Av 10 bubblor var det max 2 som landade. Då var det bara att vänta. Jag såg hur dom frös men så pang. Trasigt. 

Men jag gav inte upp. Fingrarna blev så kalla att jag inte längre kände dom, det gjorde så ont, men jag lyckades. Till slut lyckades jag ta några bilder. Dom är tagna med mobilen och är inte alls så fina som många andra jag har sett men jag lyckades. Jag filmade även när en bubbla frös. Den finns att se på instagram (lynnpetersson). 

Kommentera inlägget här :