Nutella stuffed bananas

Här kommer en video för dom som tycker om banan. Och nutella. Tillsammans. Jag skulle nog inte äta banan om det så var det sista som finns på jorden att äta, haha. Avskyr det verkligen så det är ett under att jag valde att göra den här  videon. Bara lukten av banan får mig att nästan kräkas. Usch! Men det finns ju dom som gillar det och det finns dom som föredrar videor som inte är så långa, så här har ni en. Tillägger att nutella kan jag äta utan problem ;-)

Gingerbread milkshake + smärta

Den här spelade jag in i tisdags men jag kom på nu att jag inte har lagt upp den på bloggen än.
Slarvigt, slarvigt! Men jag skyller på att jag har varit (och är fortfarande) sjuk den här veckan
plus att jag har jobbat om kvällarna. Med den kombinationen blir man lätt lite seg i skallen ;-)  
 
Jag skrev för något inlägg sedan att jag är så flitig med videor nu för tiden. Ja, det var då. Nu är det inte ens en vecka kvar till jul och jag kommer nog inte hinna med fler. Eller orken finns inte om jag ska vara helt ärlig. I fredags när jag skulle till jobbet fick jag så ont i ryggen och det sitter i än. Ibland kan jag nästan gå normalt, om jag inte rör mig för häftigt, men för det mesta får jag hasa fötterna och knäna viker sig på grund av att det gör så ont. När jag böjer mig eller rör mig på fel sätt är det som att ryggen ska gå av. Eftersom jag är sjuk nu hostar och nyser jag en hel del och det hjälper inte precis till. Det gör så ont! I natt har jag nästan inte alls sovit. Försökte ligga på olika sätt, provade värme, olika smärtstillande, var uppe och gick så gott jag kunde. Ingenting hjälpte. Jag har det så ibland och nu försöker jag komma på när det kommer så här extremt, men det är inte det lättaste. Jag är ju säkert otränad också, men jag tror att det är innan och under mens som det är värst men jag ska tänka lite mer på det i fortsättningen. Har ju så ont i magen också så tänker att det kanske hör ihop. Förra månaden eller om det var månaden innan det hade jag en helt smärtfri vecka. Det var så himla konstigt. En så skum känsla. Som att det fattades något. Jag kunde gå normalt och allt var bara... normalt. Men så blev det som det alltid blir dom få gånger jag är helt smärtfri, kroppen slår tillbaka och riktigt skriker "LURAD!". Måste nog snart försöka gå vidare med det här. Det är kanske ingen ursäkt till varför jag inte kommer göra fler videor, men det är en förklaring till varför. Orken finns inte eftersom smärtan påverkar hela kroppen, inte bara just där det gör ont. Men jag kommer ju inte sluta med youtube :-) ska försöka få upp en video i veckan i fortsättningen, men skulle det dröja lite vet ni vad det beror på och eftersom jag har världens bästa tittare vet jag att ni förstår. 

ASMR baking (viewer request) - Salted caramel pretzel brownies

Då var den nya videon äntligen färdig och uppladdad. Jag skrev ju att det var en tittare som hade frågat en sak och det var om jag kunde göra en ASMR-video. Jag hade aldrig ens hört talas om det men jag tror att jag har gjort rätt, haha. Jag får verkligen hoppas det med tanke på hur mycket tid jag har lagt ner på den. ASMR står för Autonomous sensory meridian response och min tittare ville höra ljuden som blir när jag bakar. Jag förstår inte alls grejen med det, jag har verkligen försökt förstå när jag har kollat andra ASMR-videor men jag kan inte. Anledningen till att jag gjorde en själv var för att jag tänkte att jag måste lyssna lite på dom få som faktiskt tittar på mina videor. Den är nästan en kvart lång men jag skulle uppskatta om ni tittade på hela. Om ni inte heller förstår grejen kan ni ju alltid starta lite musik i bakgrunden ;-)