Valpmys

Idag har jag äntligen varit och träffat min lilla skatt. Valparna blev fyra veckor igår och dom var verkligen hur söta och mysiga som helst. Vi satt på golvet i "valprummet" och emellanåt ville alla ligga i knät och sova men eftersom dom var så pass stora fick så klart inte alla plats. Bara två eller tre om dom låg på varandra. Dom väger mellan 5,1-6 kg vilket är typ tre gånger så mycket som Saga. Haha, och jag säger till henne att jag har varit och träffat hennes lillebror idag. En lillebror som kommer vara sisådär 35 gånger så tung som hon, haha. Men det ska bli så himla kul att äntligen få hem min drömhund. Irländsk varghund. Iiih, som jag längtar! Om fem veckor kommer han ha varit hemma en dag. Den 28 maj är det dags. På hans 9 veckorsdag. Så spännande! 

Förutom att mysa med valparna fick jag göra lite nytta. Man ska inte tro att man slipper undan när man besöker den uppfödaren, haha. Men det är roligt att hjälpa till. Vi klippte klorna på dom små liven och försökte fota dom stående vilket inte var så lätt. Sedan fixade vi även hagen till dom ute. Satte dit ett litet hus som dom kan sova i om dom vill när dom har utevistelse. Vi kunde tyvärr inte ta ut dom idag på grund av vädret men nästa gång hoppas vi på sol. Så bilderna jag tog med min mobil blev inte dom bästa eftersom det var inomhus och ganska dåligt ljus. Blev bara suddigt när dom rörde sig så det fick bli bilder på sovande valpar. Så söta så! 

Jag vet inte vilken som blir min än, men jag vill gärna ha namnförslag. Har ni några på lager? Det är alltså en irländsk varghundshane.

Kommentera inlägget här :