Knubbis i provrummet

Helg! Den här veckan har varit riktigt dryg. I tisdags trodde jag att det var onsdag. I onsdags trodde jag att det var torsdag. Förstå besvikelsen när jag igår upptäckte att det inte alls var fredag. Men idag så. Fredag! Veckan blir ju så lång när man ligger en dag före hela tiden. Förstår inte ens varför det blir så. Nåja, nu är det helg och jag tänker njuta av varenda minut. 

Innan jobbet gick jag en sväng på stan. Det händer inte allt för ofta men ibland så. Jag slösar lätt pengar på saker som jag inte ens behöver och jag vill inte det. Ett exempel är doftljus. Behöver jag fler? Ja, jo men det gör jag ju, haha. Fast nej, egentligen inte. Men går jag på stan slutar det nästan alltid med att jag kommer hem med ett ljus. Därför är det bäst att undvika stan och affärerna. Behöver pengarna till annat. Särskilt som jag har typ en hel garderob full med ljus. Kan ju använda dom först innan jag bunkrar upp mer. 

Gick in i en affär som säljer kläder. Hittade lite på rea som jag bestämde mig för att prova. Rea gillar jag, oavsett vad det gäller. Rea är också livsfarligt för då riskerar jag att köpa saker som jag absolut inte vill ha. För "det är ju billigt". Suck! Men det var mest sorgligt. Deprimerande. Hatar att prova kläder. Jag har haft 36/S i byxor förut, typ för ett år sedan, men dom jag skulle prova var M. Dom såg stora ut men jag har ju gått upp i vikt så dom skulle säkert passa. Eh, nej! Jag misstänker att L hade blivit för stort men M var alltså för litet. Har dom ändrat storlekarna eller? Byxorna var till och med töjbara. Att vara mellan storlekar kan vara det värsta som finns. Man känner sig ännu tjockare. Nu använder jag ju bara mjukisbyxor ändå eftersom allt annat trycker och gör ont på magen men i alla fall. Ibland kan man ju behöva klä upp sig lite. Jag vet att det mesta som jag har gått upp har satt sig på baken och benen, jag är ju inte blind, men så mycket? Inte kul! 

Sedan provade jag en klänning. Den var storlek S men såg jättestor ut. Den gick inte knäppa i ryggen. Det var magen/nedre delen av ryggen som ställde till det för det var där man knäppte. "Kärlekshandtag" delux. Jaja, bara att ta av den också. Men den måste ha varit konstig. Både i design och storlek, för den satt så konstigt över axlarna. Och då är jag ändå väldigt bred över rygg och axlar. Om en "normal" person hade haft den hade ju dom breda banden ramlat ner hela tiden för det gjorde dom på mig. Ramlade ner och spretade konstigt. Kan inte tänka mig att det skulle vara så. Vad händer med kläderna? Jag tycker inte om kläder. Det intresserar mig inte, men om det skulle vara så hade det inte funnits något passande. Är jag bara kräsen? Men har ni sett hur kläderna ser ut nu för tiden? Allt (det mesta) är kort och visar allt. Ben, mage, bröst. Ja, dom flesta kanske vill ha sådana kläder men jag kan väl inte vara ensam om att inte vilja? Ibland känns det så. När jag tänker efter har jag aldrig gillar den typen av kläder. Har alltid haft annan stil än mina kompisar. Har nästan alltid klätt mig i stora "killiga" kläder. Känner mig inte bekväm i något annat. 

Aja, slutbabblat. Ni får ha en trevlig helg! Imorgon blir min skatt 5 veckor. Bara 4 veckor kvar! Jag ringde farmor förut och berätta om valpen. "Näe Lynn, en sådan där jättestor?" Haha. Japp, en jättestor. Farmor är väldigt liten (och hundrädd, Saga är hon okej med) så hon kommer väl svimma när hon ser vargen sen. 

Kommentera inlägget här :