Jensen Ackles café

Gick över Larmtorget här i stan med Jocke och hans familj. Precis när vi skulle lämna det skymtade jag ett välbekant ansikte i ögonvrån så jag stannade och mycket riktigt. Där stod han och serverade. Jensen Ackles. Jag blev helt till mig och visste inte hur jag skulle hantera det. Vad sjutton? Var det verkligen han? Ja, det var det. Det ansiktet skulle jag aldrig ta fel på. Hur kunde jag ha missat att han hade öppnat ett café här? Kikade lite på vad som serverades och det var donuts i alla möjliga smaker, glass och en massa andra himmelska desserter. Var hade det här caféet funnit i hela mitt liv? Resten av mitt sällskap förstod inte alls varför jag blev så glad över det här. Dom ville inte ens prova stället, som konstigt nog inte var speciellt fullt. McDonalds kakor är mycket bättre, sa dom och fortsatte gå mot Baronen och McDonalds. McDonalds? Skojar dom med mig? Vad fan är en rutten McDonaldskaka mot det här? Jensen och alla godsaker. Vilka idioter som inte ser något underbart när det finns mitt framför ögonen på dom. 

Vi fortsatte gå och när vi kom innanför dörrarna på Baronen (som är ett litet köpcenter) hörde jag någon komma springande bakom och eftersom jag är lite extra rädd ute bland folk nu för tiden fick jag panik och slängde mig åt sidan med ryggen mot väggen. Inte var det någon galning som kom inte, utan det var Jensen. I handen hade han en stor låda som han räckte över till mig. Jag stod där helt chockad med lådan i handen och bara stirrade på honom. Jag kunde inte tänka och han bara stod där och såg så där knasig ut som bara han kan göra. Till slut frågade han om jag inte skulle öppna. Det började bli ont om tid sa han. Jag nickade och satte mig ner. Benen började ge upp. Det här var för mycket för min lilla hjärna att ta in. Inuti lådan låg typ världens finaste dessert. Jag hade ingen aning om vad det var så det fick jag fråga honom om. Det låter nog inte så fint men det var en fruktpinne med glass runt om. Alldeles slät och perfekt. Doppad i choklad med något strössel på som jag aldrig tidigare sett. Om en dessert kan bli modell var det här desserternas modell. Hur skulle jag våga äta den? Jag vaknade tyvärr så jag vet inte om jag åt den eller inte, men fy fan vilken konstig dröm, haha. Konstig och ändå den mest perfekta drömmen på länge. Fler sådana drömmar, tack! 

Nu blir det frukost och sedan ska jag gå till affären och posta kvittot från natten på djursjukhuset. Dags att använda försäkringen. Kommer blogga lite om vad som har hänt senare idag. 

Kommentarer :

#1: ingas.blogg.se

Men guuud vad avundsjuk jag vart på dig!!! Haha sen fattade jag att du drömde.. Mina drömmar om jensen och jared är mer barnförbjudna 😂 haha

Svar: Hahaha ja det kändes så verkligt ju. Var trevligt när jag sov men världens besvikelse när jag vaknade. Ingen Jensen i den här stan inte :( Haha meeh varför får jag bara drömma om ett jäkla café!
Lynn

skriven

Kommentera inlägget här :