Att välja namn

När jag bestämde mig för att köpa Bam visste jag att han skulle heta Bam. Det hade jag planerat långt innan han ens var född. Min nästa hund skulle heta Bam. Punkt. Och så blev det. Det var lätt. Jazmin fick heta Jazmin för att hon var vit och jag hittade en lapp i trädgården där det stod schersmin. Busken med vita blommor ni vet. Därav fick det bli Jazmin. Det var lätt. Saga var tyvärr redan döpt och jag hade svårt att byta. Försökte med Pixie men det gick inte. Tyckte dock att hon var en Pixie, men hon är en Saga också. 

Så, nu till mitt lilla problem. Under några år har jag vetat vad min kommande varghund ska heta. Under tiden som jag har fått vänta har det dock kommit upp några fler namn och nu vet jag inte längre. Jag har tre som känns lite starkare men är dom rätt? Och vilket av dom tre ska jag välja? Det är inte lätt. Det kanske inte ens blir något av dom. När jag är ute med Saga pratar eller ropar jag både på henne och min kommande hund. Jag känner mig helt störd när jag gör det för det finns ju bara en hund, haha. Dom jag möter måste tro att jag har tappat en skruv eller två, men jag vill att det ska kännas rätt. Och att det ska passa ihop med Saga. Hur har ni gjort när ni har kommit fram till vad era hundar ska heta? Har ni vetat det långt i förväg eller först när ni har sett hunden? Kanske inte förrän ni har fått hem den?

Det är absolut ingen brådska för min del då jag inte ens vet vilken av valparna som är min. Dom är bara en vecka och jag vet inte det förrän om typ 6 veckor eller något. Lite tråkigt, men inget jag kan styra över. Men det skulle ändå vara kul att ha ett namn. 

Saga. 

Kommentera inlägget här :