Bravecto

I tisdags var jag hos veterinären för att vaccinera Saga. Det hade dock blivit ett fel i kallelsen. Det skulle ha stått senast 6/7 istället för 6/6 så vi var kite tidiga. Jag tyckte det var konstigt att det var juni men tänkte ju att dom hade koll. Nåja, nu är hon vaccinerad i alla fall. 

När jag var där frågade jag om fästingskydd och fick då Bravecto utskrivet. Mina två andra hundar hade väldigt få fästingar under sin livstid och Saga har inte haft många hon heller men fler än vad dom andra hade haft när dom var i hennes ålder. Jag hittade en stor i hennes rumpfluff och det måste ha suttit fler där för det var ett jättestort hål som var lite infekterat. Hur jag kan ha missat det vet jag inte. Det har i alla fall läkt ihop fint. Bravecto har jag inte börjat med än för det är omöjligt att få tag på. Var på apoteket i tisdags men då var det slut så hon beställde och sa att det skulle komma i torsdags. Det gjorde det inte. Var en restnotering och hon kunde inte se när det skulle leverans så jag får ett sms när det har kommit. Verkligen populärt så man får ju hoppas att det är så bra nu då. 

Sagas stora hål när jag upptäckte det. Klippte rent och tvättade det och nu är det läkt. 


Promenad i parken

Änderna kom i full fart så fort dom hörde att jag gick på gruset. 

Bloggen kanske försvinner

Måndag och jag har sovit dåligt i natt. Drömt som bara den. Om människor som jag kikar in hos ibland på instagram. Hur knäppt som helst. Tänk vad man kan få till det när man sover. 

Efter frukosten gick jag och Saga en promenad. Hon ville inte alls följa med ut men väl i skogen gick hon på bra. Tills hon blev väldigt varm. Nu ligger hon och sover i soffan när hon egentligen borde äta. För det har hon inte gjort än idag. Inte bra. Hon har fått post från vår veterinär så jag måste ringa dom senare och boka tid. Gäller bara vaccinering och den måste göras innan den 6 juni. 
Nu till rubriken. Jag förnyade mitt PRO till bloggen häromdagen för det går ut nästa vecka. Det stod dock att domänet går ut imorgon (förstår inte hur det hänger ihop men så är det) och förra året när jag förnyade stängdes bloggen ner under en tid. Minns inte hur länge men över 10 dagar tror jag och det gjorde att jag tappade alla mina läsare. I år är jag medveten om att det kan hända så nu skriver jag och varnar er. Om ni inte kommer in på min blogg beror det alltså inte på att jag har tagit bort den utan på att det har blivit fel någonstans. Jag kommer tillbaka så sluta inte klicka in här :-)