Livet kan vända fort

Imorse läste jag en sak på Facebook. Det var inget allvarligt, bara en sak som var inställd, men ändå fick jag en känsla av att något inte stod rätt till. Timmarna gick och sedan pep mobilen. Det var ett sms från uppfödaren som jag har kontakt med angående min nästa hund. Det brände till i magen när jag såg att det var hon och mamma sa att jag blev röd i ansiktet. Jag sa "nu är nog x död". Jag blev alldeles yr och ville inte läsa vad det stod, men till slut gjorde jag det ändå. Det var som jag trodde (fast ändå inte, vill inte gå in på några detaljer). Något hade hänt. Någon hade dött. Hennes ena hanhund hade blivit väldigt sjuk och tyvärr fick han avlivas idag. Fina, fina Emil. Tänk vad livet kan vända fort. Igår var han pigg och busade runt. Och idag... Ja.

Jag blev så klart väldigt ledsen över det och allt är bara så jäkla orättvist. Han skulle ha blivit tre år nu i maj och det fanns stora planer för honom. Jag är glad över att jag hann träffa honom för han var en så underbar hund, med hjärtat på rätt ställe. Han lämnade två fina kullar efter sig och i dom lever han vidare. 

DIY - branch window for spring/spring decor

Här kommer min senaste video. Lite vårinspirerad. 
 
Klicka er gärna in på min kanal (lynnssweetparadise) och kika på alla andra videor som jag har lagt upp. Det är både pyssel och bakning. 
 

Miljöträning

Idag blev det en tur till 4h-gården i den fina vädret. Saga behöver upptäcka lite nya platser och en fin dag som den här innebär mycket människor ute. Eftersom Saga är en liten fegis som knappt går ibland kunde det bli lite hur som helst, men hon var riktigt duktig. Gick på fint och skällde bara en gång på en ko som tydligen var lite läskig. Jag fick henne till och med att springa lite så det var toppen. 

En sak som däremot inte var så toppen var ungarna som var där. Eller en unge speciellt. Alla som såg Saga tyckte ju så klart att hon var så söt. Både vuxna och barn utbrast det och det kan dom väl få göra, men en unge gick efter oss. Vi ignorerade det först för den kanske bara också skulle däråt, men när vi stannade vid ett djur satte sig ungen bredvid Saga och försökte få hennes uppmärksamhet. Det hade varit så lätt att fråga "får jag klappa hunden?" istället för att smyga sig på på det viset. Mitt svar hade blivit nej men ändå, jag tycker att man frågar. Var trots allt ingen liten unge. Men men, Saga ignorerade också ungen och vi gick vidare. 

Förstår inte varför bilderna får så dålig kvalité när jag lägger upp dom på bloggen. Det är tråkigt.