Längtar till måndag

Nu är det äntligen helg. Och det betyder att det snart är måndag. 

Jag är färdig med storstädningen på jobbet. Eller ja, den ena kliniken. Den andra är ledig nästa vecka så då tar jag tag i den. Jag har redan börjat lite smått där men eftersom dom har haft öppet har jag haft den vanliga städningen också. Vecka 33 tror jag att allt är som vanligt. Jag kommer ju få en chock, haha. För även att jag har haft fullt upp dom senaste veckorna har det varit lugnare än det brukar. Men det ska ändå bli skönt att få börja jobba senare igen. Kunna ägna hela dagen åt Saga. Nu under semesterveckorna har jag börjat tidigare och då har hon blivit "lidande". 

Cyklade idag för första gången på två veckor för att bilen inte är hemma (ja, jag har kanske varit lite lat, haha) och det gjorde så ont i magen. Gör ont när jag går, men det var värre att cykla. Lite långt att gå till jobbet dock så det får ju bli cykel. Måste försöka att inte ta bilen så ofta för det kostar bara pengar och dom vill jag lägga på roligare saker. 

En giraff på rymmen. Och ett mörkt Kalmar. 

Lördag och idag. Det läker fint. En vecka kvar innan hon kan springa runt som besatt igen. 

Höll på att glömma, haha. Så går det när man skriver rubriken först. Men på måndag åker jag till min blivande uppfödare. Det ska bli så roligt! 

En bit höst

Flufftrollets tunga

Jag har den sötaste lilla hunden i världen. Hon är inte bara söt. Hon är knasig också. Hon får en alltid på väldigt bra humör med sina galenskaper. 

Frukost. Kolla tungan, haha. Visst är hon söt?