Årliga julbesöket hos pappa

Idag åkte jag och Kevin till Nybro. Varje år runt jul bjuder pappa och Keti oss "barn" på mat. Det brukar bli pizza eftersom jag är så svår med mat, haha. Förutom jag och Kevin var ju så klart även Jocke med familj bjudna men imorse skrev Jocke till Kevin att dom inte kommer. Nova hade lägligt nog blivit sjuk. 

Men Nybro då, ni hade inte behövt ge mig en julklapp! Haha. Säkert ingen som förstår men jag tyckte det var roligt i alla fall. Ser ni förresten så mycket vinter vi har här? Läste någonstans att det är varmare nu än på midsommar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt den informationen. 
Innan vi hämtade pizzan stannade vi till hos farmor för att lämna min julklapp till henne. En påse med lite smått och gott. Bland annat en vit choklad-/citronfudge som jag gjorde själv igår. Jag är verkligen dålig på att göra fudge. Misslyckas i stort sett alltid men jag fortsätter försöka. Varför vet jag faktiskt inte. Vi köpte till och med en termometer igår för att jag säkert skulle veta när smeten var 122 grader. Enligt receptet skulle det ta 15-20 minuter. Fem minuter tog det och då var smeten fortfarande som soppa. Väck med termometern och så gjorde jag ett kulprov istället. Dom är ätbara. Men ser inte alls ut som på bilden. Nåja, jag försöker i alla fall. 

Pizzan hämtades och vi åkte hem till pappa och Keti. Blev serverad en stor bit pizza som gjorde mig proppmätt. Jeansen som redan var trånga blev ju inte precis större, haha. Tryckte otrevligt över magen och gjorde smärtan där värre men förutom det hade vi riktigt trevligt idag. Vi stannade några timmar innan vi åkte hem igen. Och det var den dagen. Jag är så glad över att dom två kommande veckorna bara har tre arbetsdagar var. Jag är så trött och gråtfärdig. Efter nyår kommer jag bara jobba två timmar per dag i 4 månader (om inte Marlene är sjuk eller så för då blir det ju mer och jag jobbar gärna) och då hoppas jag att jag kommer få tillbaka glädjen för saker och ting. Som det är nu är det bara... Blä! Jag har nog inte känt så här tidigare. Jo, när jag åt roaccutan men inte annars. Men men, det blir säkert bra till slut. 

Kommentera inlägget här :