Skogspromenad med näbbmusen

Ensam hemma

Igår åkte mamma till Göteborg med mina bröder. Jocke fyllde 30 för några veckor sedan så han fick resan som present av mamma. Målet för dom var Liseberg. Mamma och Kevin åkte förra året men då fick Kevin åka allt själv, så det var nog mycket därför som Jocke bjöds med i år. 

Eftersom vi har djur som måste tas om hand fick jag stanna hemma, men jag gillar att vara själv. Det händer nästan aldrig så en natt är bättre än inget. Jag gillar dock inte när det blir mörkt och man ska gå ut och när man ska sova. Inte kul. Inte alls kul. Ja, jag är lite (läs väldigt) mesig när det gäller mörker. I natt när jag var uppe på toaletten (känner mig som en gamling som börjat springa på toa om nätterna, men allt jag dricker bara rinner rakt igenom känns det som) såg jag att djuren låg och vaktade i storleksordning. Och efter hur "farliga" dom är. Kändes ju tryggt. Verkligen, haha. På en madrass vid dörren låg Rocco. En bit från honom låg Cookie. Och i sitt hus vid fotänden hade vi den galnaste av dom alla. Saga. Förhoppningsvis är det ingen som bryter sig in för Rocco välkomnar alla, katten springer och gömmer sig och Saga bara skäller och inger inte direkt någon större respekt. Tur att det finns knivar och verktyg som man kan ha bredvid sängen. 

Gårdagens mat och dagens frukost. 

Vi överlevde natten, som ni säkert förstår. Vi bor på fjärde våningen med portkod och säkerhetsdörr så om någon skulle komma oinbjuden borde jag hinna ringa polisen och grannarna och utrusta mig med allt som kan fungera som vapen. 

Jag har verkligen tagit det lugnt i helgen. Jag är så trött nu för tiden så jag orkar inte göra något när jag är ledig. Promenerar dom dagarna som jag inte har lika ont, men när det gör mer ont är det inte lätt. Smärtan har börjat gå ner i vänster ljumske och det underlättar ju inte precis när jag går. Eller böjer mig hela tiden på jobbet för att nå under alla hyllor och skåp. Men men, det hjälper inte att gnälla. Det är bara så tråkigt att det har blivit så här. Bara hoppas att det en dag är borta, men det är väl kanske att hoppas på för mycket. 

Nu blir det nog lite fler avsnitt av Vänner innan jag försöker sova och imorgon är det dags för jobb igen. Jag har även tre besök inbokade hos tandläkaren den här veckan. Tre! Eller två hos tandläkaren och ett hos hygienisten, men ändå. Och ännu fler lär det bli. Har nog inte skrivit om att jag har börjat fixa mina tänder så det kanske jag gör imorgon. 

En rolig bild på Saga när vi var på slottet. Haha, man kan ju inte vara söt jämt. 

Höstigt

Löven har säkert ramlat av på grund av torka, men emellanåt känns luften lite svalare. Särskilt på morgonen och kvällarna så hösten är förhoppningsvis snart här. Jag gillar hösten. Den är vacker och luften är så härligt krispig.