På lördag kommer min bror att gråta

Ser att jag behöver torka av tangenterna, men det får jag göra senare. Haha, väldigt intressant start på det här inlägget, men jag blev nästan förskräckt över upptäckten. Dom är inte jättesmutsiga, men man ser att det är ljusare fläckar i mitten av varje tangent. Vad äckligt egentligen. Tänk så mycket bakterier det sitter där. 

Idag uppdaterar jag från datorn så därför kommer det inte bli några bilder i det här inlägget, Jag har fortfarande inte börjat använda kameran, men det är för att jag har varit upptagen med annat, Jag hoppas på fint väder i helgen så att jag kan vara ute och bekanta mig med Arne då. Vi åker till Orrefors imorgon så i värsta fall får jag väl vara inne och fota barnen. Avskyr dock att fota inomhus, men det får väl gå. I brist på annat liksom. 

I början av veckan, jag tror att det var i måndags, men jag vet inte. Hur som helst, i början av veckan satt jag och kollade på min brors livestream (vet inte varför jag har börjat göra det, så himla roligt är det inte) och rätt som det är kläcker människan ur sig något i stil med "alla som vill att jag och min syster ska spela Outlast på lördag skriver "hell yes" i chatten". Jag försökte ragga röster, men lyckades bara få ihop två varav den ena var min egen. Hell-yes:arna vann med 7-2. Tack för det! Det är inte det att jag är rädd eller något, men jag tycker inte om att behöva visa mig för massa människor. Jag är inte heller den där pratiga typen så jag hör inte riktigt hemma i den miljön. Jocke vet om mina sociala problem och vi hade dessutom pratat lite om det på telefon bara någon timme innan och då sa jag nej. Så jag tycker att det var lite taskigt av honom att dra igång den där omröstningen, men eftersom han nu vann är det väl bara att ställa upp. Jag vet ju innerst inne att det (nästan) bara är jag som lägger märke till alla fel och brister, men jag vet också att det finns idioter där ute som inte drar sig för att skriva dumma saker.
 
Vi vet inte riktigt när det här kommer dra igång, men det blir på lördag runt 19. Om ni går in här och börjar följa Jocke kommer ni inte missa det för då får ni ett mail när streamen drar igång. Tror jag i alla fall, haha. Jag är inte så insatt i det där, men jag följer honom och får alltid ett mail så jag antar att det är så det är. Det är alltså han, jag och skräckspelet Outlast. Jag är som sagt inte rädd, jag visste knappt vad det var för spel innan jag kollade upp det på Youtube, men Jocke kommer väl bli så rädd att han börjar gråta. Han har försökt spela det förut, men har fått ge upp för att han inte vågar. Om jag blir rädd är det för hans skrik, som inte är av denna värld. Jag rekommenderar alla som ska titta att sänka ljudet rejält om ni är rädda om era öron. 

Det här är Arne, min nya lekkamrat

I mitt förra inlägg nämnde jag att jag har en ny kamera. Jag beställde den i fredags och igår efter jobbet fanns den att hämta på Konsum. Snabba leveranser är det bästa! Det blev en Canon EOS 70D med två objektiv. Ja, ni ser ju på bilden. Jag fick hjälp att döpa honom och hans namn är Arne. Jag och Arne kommer ha många bra stunder tillsammans. 


Jag har letat efter rätt kamera väldigt länge och jag tror att jag har hittat den nu. Alla dom andra som jag har haft dom senaste åren har saknat något, men den här har allt som jag behöver. Jag har inte gjort så mycket med den än, bara filmat videon som jag la upp förut. Tanken var att jag skulle gå ut och fota direkt idag, men det har varit sjukt kallt och nästan storm så det blev en promenad med Bam imorse och sedan höll jag mig mest inne. Bam uppskattade i alla fall en sval dag och sprang på så glatt på promenaden. Han mår riktigt dåligt av värmen. Rocco tycker också att det är jobbigt, men Bam blir riktigt påverkad. 

DIY home decor - summer in a cup

 
Jag har en ny kamera och det här var första gången som jag använde den. Hämtade den igår. Kanske inte så jättesmart innan man har lärt sig hur den fungerar, men nu har jag lärt av misstagen. Hoppas jag alla fall för jag tycker inte om att lägga upp halvdana saker. Fokusen lever sitt eget liv emellanåt, men det lyckades jag lösa. Dock blev det lite mörkt, men då vet jag det till nästa gång jag ska filma.