Hösten smyger sig på

Häromdagen var jag ute och fotade lite höst. Inte så mycket och kanske egentligen inte höst, men höstkänslan infann sig i alla fall när jag såg det röda och det orangea (orange? haha). Såg även en härlig rosa nyans på blåbärsriset (sista bilden). Riktigt tjusigt! Bären som är, är från liljekonvalj. Fanns hur många som helst så det är synd att man inte kan äta dom. Då hade jag plockat allihop.

 

DIY magnetic mouse trap clips/holders

Här kommer min senaste video som är en pysselvideo. Klicka här för att börja prenumerera på mig på youtube. Jag tänkte försöka med varannan pyssel och varannan bakning (eller något annat ätbart). Så gjorde jag ett tag och på så vis gör man alla lika nöjda. Får se hur länge jag klarar av det bara. Det är lite så att det är lättare att stå i köket, men vi får se...
 
Här kommer i alla fall dagens video :-) 
 
Och så några bilder.

Går kanske för långt nu

I ett par av mina tidigare inlägg har jag visat lite av hur jag har inrett sovrummet nu inför hösten. Idag när jag var i affären letade jag efter en speciell sak, men jag kunde tyvärr inte hitta det. Det var en slags tranbärsgodis. Istället hittade jag dom här chipsen som jag tyckte verkade intressanta. Jag kommer dock inte kunna äta dom än för jag har problem med att äta för tillfället på grund av mina trasiga tänder, så tills det har fixat sig får påsarna stå som höstdekoration på skrivbordet. Färgerna kan ju inte bli bättre så varför inte liksom. Går jag kanske lite för långt nu? Haha. Någon av mina läsare som har provat dom här chipsen?