Snart dags för tårta

Middagen som skulle vara idag blev igår istället, utan Sara. Jocke kom igår och åker hem imorgon tillsammans med Nova. Recept på middagen kommer upp så fort jag har tid. Det var en vildsvinsgryta i alla fall. Jag har velat prova vildsvin ett tag och nu blev det så. Nova sover just nu och snart ska vi äta tårtan som jag har gjort. Den blev inte som jag hade tänkt mig, men det är inte mitt fel, haha. Men den smakar säkert lika gott ändå. Glitterströssel och allt ;-)

Nova med sina presenter

Om man leker att det är storm i handfatet får man själv städa upp efter sig.

Av mamma och Kevin fick Nova en Dora-docka och tre par trosor, och så fick hon ju den där datorn också av mamma. Varsågod! Av mig fick hon ju en film och den där kappan, som hon såg ut så här i... (muggen på bilderna är från McDonalds där vi hämtade mat idag).

Grattis till mig

Grattis till mig, Bam Margera och alla andra mer eller mindre fantastiska människor som fyller år idag.

Jag har den bästa födelsedagen i mitt liv. Jag städar Kevins rum. När det är gjort ska jag dammsuga och så var det något mer, men det har jag glömt. Just det, slå in Novas presenter. Mamma ska åka och hämta Nova i Nybro snart så då blir jag ensam en stund.

Jag för nästan exakt ett år sedan på Finlandsbåten.

Slarvig doktor

Väntat en månad på en remiss och eftersom post har kommit bort sedan jag flyttade kontaktade jag vårdcentralen för att höra om dom visste något och jag fick till svar att det inte ens stod i journalen att jag skulle få en. Konstigt då att hon både sa till mig att jag skulle få det, hon förklarade till och med hur det hela skulle gå till, och så skrev hon det på lappen där hon antecknade en massa av det som jag sa. Det var ju som när jag skulle få veta provsvaren. Det skulle jag få veta efter en vecka, oavsett resultatet. Två veckor efter besöket kontaktade jag dom och frågade hur det hade gått och fick till svar att proverna var bra. Två dagar senare fick jag hem papper på det. Samma sak gäller mamma. Hon har haft problem med doktorn i fråga. Slarvigt värre! Jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska skita i det (det är ju uppenbarligen inte ett dugg viktigt trots att hon sa det) eller om jag ska kontakta läkaren som det stod att jag kunde göra. Besviken som fan i alla fall!

Imorgon kommer Nova. Hon ska ju sova över här i helgen och på söndag kommer hennes bihang och äter middag och tårta. Hoppas att det blir bra väder så att man kan vara ute lite. Eftersom Nova lyssnar sämre än en betonggris låter hon inte Bam vara och Bam hatar ju henne. Och alla vet ju vem/vilka som får skulden om hon blir biten. Det blir jag, som är oansvarig och inte har bättre koll (trots att man inte gör annat än har koll och skäller på den stackars hunden trots att det är Nova som alltid ska vara och trycka upp sitt ansikte i hans), och Bam, som är aggressiv. Att hon sen inte förstår vad man säger till henne kommer inte ha ett dugg med saken att göra. Hon förtjänar ett bett. Jag har snart haft Bam i ett år och på ett år har det inte gått in ett skit i huvudet på henne, trots att Bam har markerat några gånger. Ska hon behöva bli av med ett öra innan hon förstår att hon ska låta honom vara?! 
 
Funderar på om jag ska gå ut en sväng och fota lite. Det var ju inte igår som jag gjorde det och det har ju slutat regna nu, så jag kanske skulle passa på. Ja, så får det nog bli. 

Stampes pappa är klok

 
 
Och Stampe själv är inte så dum han heller, haha.


Nu ska jag snart gå ut med Bam och sedan blir det Rederiet. Jag börjar närma mig slutet. Hmm, ja... jag har drygt 4 säsonger kvar. Av 20, haha. Var i affären efter jobbet och då köpte jag pepparkakor... och julmust! Så det blir julstämning också. Så mysigt! 

Ändrade förresten lite på bloggdesignen. Gjorde det bara lite snabbt och jag vet inte om jag gillar det, men det får vara så tills jag har bestämt mig. F5 om ni fortfarande ser den blålila designen. Tack för mig!

Ny grej på blogg.se

Jag uppdaterar sällan bloggen från datorn, men nu när jag ändå sitter här passade jag på (bilderna i förra inlägget). Såg då att det har kommit något nytt. När jag uppdaterar via appen har jag ju alla bilder där som jag har tagit med mobilen eller som jag har valt att föra över dit från datorn. När jag laddar upp en bild på instagram hamnar även den i kamerarullen (om jag har valt ett filter) och då är det lätt att uppdatera bloggen med instagrambilderna via bloggappen. Nu till den nya saken som jag såg. När man går till att infoga bilder finns det så att man kan välja bilder från sitt instagramkonto. Som den här...
 
Eller den här...
 
Ganska så bra grej ju. För det är inte så att jag har kvar alla mina 1433 instagrambilder på mobilen. Den rensas ju med jämna mellanrum. Fast jag såg nu att man inte kommer åt många bilder alls, så vad är egentligen vitsen med hela grejen? Nåja, nu vet ni i alla fall det och om ni inte har instagram tycker jag att ni ska skaffa det för det finns hur många fina bilder som helst där. Och nu pratar jag inte om mitt konto haha utan om instagram i allmänhet. Sedan finns det ju så klart dom som använder det till all möjlig skit, men om det inte är skit man är ute efter finns det dom som faktiskt laddar upp riktigt fina bilder. Som jag, haha. Wimsa heter jag. 
 
Farmor ringde idag och hon tog upp att jag snart fyller år. Hon frågade hur mycket det är jag fyller (tack farmor för att du aldrig minns det, haha) och jag sa 29. Hon sa då att hon trodde 28, vilket jag så klart tackade för, och sedan kallade hon mig tant, haha. Ja, vad ska man säga. Jag funderar på att åka och hälsa på henne snart.