Fika med Timoon och Pumbaa

Som att vara i en Disneyfilm. Här sitter jag nu i stan och fikar med Timoon och Pumbaa. Dom mumsar på fisk och jag på kakor från Danska wienerbageriet. Kärleksmumsen var inte på långa vägar så god som den man gör själv, men den slank ner ändå. Ska iväg och jobba senare och eftersom det är torsdag idag är det bara på en klinik. Börjar väl som vanligt runt halv 8. Igår när jag kom var det många kvar och när jag stod och grejade med disken (hatar när det står massa skitig disk bara för att maskinen är full med ren) kom det in en ung tjej och presenterade sig själv. Är nog bara två stycken eller något av alla som jobbar där som har gjort det, så jag blev lite förvånad.

Nej, nu ska jag roa katterna lite till och rensa deras låda.

Besök på jobbet

Fast att vi bara har flyttat en liten bit tog det ganska mycket längre tid att cykla till stan. Jag tror i och för sig att jag tog en omväg, men det kändes som en bra idé först. Hade inte tänkt ta samma väg hem, men det blev ändå så bara för att dom håller på med något den sträckan som jag vanligtvis tar. För om jag kör samma väg som innan vi flyttade borde det egentligen bara ta ett par minuter längre. Får se hur jag cyklar idag. Det gick i alla fall ganska bra att jobba igår. I Lindsdal bråkade jag med trimmern som inte ville starta och då fick jag så klart ännu mer ont i axeln och därför tog allt lite längre tid när jag var i stan och jobbade. När jag var och städade där nere fick jag besök av ett monster. Filmade det för jag tänkte att det skulle göra något roligt, men det hände aldrig. Stängde av filmen och blåste på monstret och då jäklar blev det fart på det. Filmade tio sekunder sedan blev den alldeles för närgången så jag stängde av och flydde därifrån illa kvickt. Riktigt otäckt litet djur det där. Usch!

Håller på att packa upp mina saker, men det känns inte som att det går framåt. Måste sätta upp hyllor på väggen och dom kommer säkert inte hamna rakt och då är ju hela dagen förstörd. Så för tillfället plockar jag upp saker som jag tror att jag kan ha framme och så flyttar jag dom från en plats till en annan bara för att jag inte vet var jag ska göra av dom. Förutom det har jag en liten hund här som inte alls är till någon hjälp. Han snor saker hela tiden och då går det åt en massa tid när jag ska försöka sno tillbaka dom. Det är ingen idé att gå efter honom för han springer bara iväg och då är risken stor att han sväljer det han har tagit, så man måste försöka få honom till sig. Nähä, nu ska jag väl fortsätta här innan det är dags för middag och efter det ska jag cykla till stan och vara kattvakt innan jobbet.

En del av rummet är i alla fall färdigt och så är det monstret.

Härligt fluffiga pioner