Nu får vädret skärpa sig

Var ute en snabbis med Bam för en stund sedan. Tanken var att jag skulle ha gått en sväng, men det blåste så kallt så jag får ta det senare. Hade nämligen ingen tjock jacka, så jag höll på att frysa ihjäl. Min vinterjacka gick sönder i knäppningen förra helgen när jag var på Öland, så jag har inte något riktigt varmt nu. Trodde att det började regna också och tänkte att det nog får bli bussen till jobbet ikväll. Det blir ju aldrig lika sent på lördagar som vardagarna och då går det ju buss hem när jag är färdig. Det var dock inte regn som kom utan snö. Snö! Är det straffet för att vi inte hade någon riktigt lång vinter det här året? Jag håller tummarna för att det bara är idag som vädret beter sig så här och så tar jag bussen ikväll.

Sötaste kaninen

Ligger i sängen och plöjer igenom några fler avsnitt av Skilda världar. Tittade på Let's dance förut, men får se om jag fortsätter att följa det. Jag är ganska trött och fortfarande på dåligt humör för det som händer med mina bilder. Men en sak som fick mig lite gladare var att jag fick reda på att jag ska jobba några timmar imorgon.

Tränade lite med Bam förut. Mest på det han redan kan för att få in det ännu bättre i hans lilla skalle :-) Började även med en ny sak som han lärde sig direkt. Puss. Söta lilla hund! Ibland blir han dock lite väl ivrig och då känner man tänderna på läpparna eller näsan, haha. Men han är duktig, min skrutt.

Hittade den här i stan. Söt ju. Mjuk som en riktig kanin, nästan.

På dåligt humör

Idag har jag tränat och det gick bra. Är verkligen så himla lugnt och skönt där. Några få människor bara och det passar mig perfekt, så den tiden jag är där är nog väldigt bra så den får det alltid bli. När jag skulle gå ner för trapporna efter träningen var benen som gelé, haha. Det är egentligen helt okej, men när man i det läget kommer på att man ska cykla 6 kilometer för att komma hem... ja, då känner man mest för att ge upp. Det visade sig dessutom att det var ganska kraftig motvind, så väl hemma var benen inte mycket att skryta om. Helt slut!

Utrymmet på min mobil har minskat kraftigt och det beror på alla bilder som jag har tagit. Bestämde mig för att föra över dom och allt gick felfritt. Precis som det brukar göra. Tog bort dom från mobilen, som jag alltid gör, och sedan ville iTunes uppdatera telefonen lite, så det gjorde jag och när jag sedan skulle göra en sådan där summering med iPhonebilderna (dom jag precis hade sparat, över 500 stycken) var dom borta. Borta. Dom finns inte. Jag söker igenom datorn nu för jag vet ju vad jag döpte dom till, men det ser mörkt ut. Så många bilder. Jag blir så ledsen. Skiter i alla naturbilder och så, men allt som jag har tagit på Bam dom senaste veckorna är borta. För alltid. Och jag förstår inte. Dom fanns ju på datorn först, men senare var dom bara borta och jag har verkligen inte tagit bort dom. Så nu är jag på ett inte allt för glatt humör.

Aladdin och paradis i lösvikt

Ligger och tittar på Skilda världar, men får snart överge det för youtube. Har ju, som jag berättade för någon dag sedan, en hel del att ta igen där. Försökte förut, men då var det så segt att det tog över en timme att titta på en video som var 34 minuter lång. Det är inte okej. Men det brukar gå bättre kvällstid. Imorgon ska jag och träna igen och så ska Bam få en promenad. Blev inte så idag på grund av min mage.

Reklamen idag. Fint ju, då kan man plocka på sig sina favoriter.

Hur fint som helst

Hubert (igelkotten) - Dimoda
Ankan - Netto
Vasen och ramen - Stadsmissionen
Vita blomman (gardinomtag egentligen) - Åhléns
Gula blommorna - Ett dike i Norrliden
Hyllan - Ikea

Ifall någon undrar alltså ;-) Och bilden är ju så klart på Carl-Einar Häckner och mig. Finare kan det väl nästan inte bli. Och just det, det är inte jag som har döpt Hubert. Han hette så när jag adopterade honom, så jag tyckte det var bäst att han fick fortsätta heta så. Förvirringen som kan uppstå annars, ni vet...

Så ont i magen

Ligger i sängen med världens mensvärk. Är länge sedan jag hade så här ont. Försökte gå en runda med Bam förut, men jag blev mest snurrig och det kändes som att jag skulle kräkas. När jag kom in letade jag desperat efter något smärtstillande att stoppa i mig. Hade för mig att jag skulle ha en tablett kvar och det hade jag. Än så länge verkar den dock inte fungera, så jag ligger här med mitt värmehjärta på magen. Bränner typ ihjäl mig fast jag har tyg mellan den och hjärtat, helt illröd nu. Och det verkar inte heller hjälpa. I mitt nästa liv vill jag vara man, eller allra helst ett djur. Tack!

Ska försöka städa senare idag. Har skjutit på det, igen. Och nu vill mamma ha städat. Ligger fortfarande stearin på köksmattan efter Bams hysteriska tuggande och hon vill tydligen inte ha det där. Medan jag städar ska hon till Apoteket åt mig. Köpa fler tabletter.

Frukost.

Ny bloggdesign

Inte helt, men lite. Jag har bytt ut headern och färgen på resten av sidan för att matcha. Förut gick det ju i grönt. Har även bytt ut bilden på mig, den till vänster. Tryck F5 eller vad man nu trycker på just din dator för att se den nya designen. Är väl egentligen ingen idé att fråga, för jag får sällan svar, men vad tycks?

En bild som jag tog förut idag när vi satt där nere och väntade på mamma och Rocco. Jag hade inga nycklar med mig så istället för att stå uppe och vänta passade jag på att träna på att sitta still medan det var rörelse på gården.

Träning och glassätning

Dagen började med en promenad med Bam. Det märks så tydligt på hans kvällsbeteende om man hoppar över "långpromenaden" en dag, så det är bäst att sköta det så att han inte hittar på så mycket bus. Efter frukosten (som är en väldigt sen sådan) cyklade jag till stan för ett träna. Var runt lunch och jag tänkte att det nog skulle vara väldigt fullt där då, men det var det inte. Som tur var med tanke på att jag gick in i fel omklädningsrum, haha. Pinsamt! Tränade och undrade om det bara är gubbar, tanter och vältränade killar som går där. När jag använde crosstrainern tog jag den vid fönstret så att jag kunde titta ner på dom som satt och åt, haha. Det kändes bra och även den här gången svettades jag ihjäl och det kändes mindre bra för gubben bredvid hade inte en svettpärla i pannan. När jag hade tränat resten av kroppen tog jag några minuter till på crosstrainern innan jag cyklade hem. Stannade till i några affärer också och när jag kom hem fick Bam sig en liten promenad till.