Bam och pinnen

iPhone.

Nu får vädret skärpa sig

Var ute en snabbis med Bam för en stund sedan. Tanken var att jag skulle ha gått en sväng, men det blåste så kallt så jag får ta det senare. Hade nämligen ingen tjock jacka, så jag höll på att frysa ihjäl. Min vinterjacka gick sönder i knäppningen förra helgen när jag var på Öland, så jag har inte något riktigt varmt nu. Trodde att det började regna också och tänkte att det nog får bli bussen till jobbet ikväll. Det blir ju aldrig lika sent på lördagar som vardagarna och då går det ju buss hem när jag är färdig. Det var dock inte regn som kom utan snö. Snö! Är det straffet för att vi inte hade någon riktigt lång vinter det här året? Jag håller tummarna för att det bara är idag som vädret beter sig så här och så tar jag bussen ikväll.

Sötaste kaninen

Ligger i sängen och plöjer igenom några fler avsnitt av Skilda världar. Tittade på Let's dance förut, men får se om jag fortsätter att följa det. Jag är ganska trött och fortfarande på dåligt humör för det som händer med mina bilder. Men en sak som fick mig lite gladare var att jag fick reda på att jag ska jobba några timmar imorgon.

Tränade lite med Bam förut. Mest på det han redan kan för att få in det ännu bättre i hans lilla skalle :-) Började även med en ny sak som han lärde sig direkt. Puss. Söta lilla hund! Ibland blir han dock lite väl ivrig och då känner man tänderna på läpparna eller näsan, haha. Men han är duktig, min skrutt.

Hittade den här i stan. Söt ju. Mjuk som en riktig kanin, nästan.