Regnbågens land

Lite häftigt att det är ljusare på ena sidan och mörkare på den andra.
Det tycker jag i alla fall.

Det är ganska varmt nu

Har precis kommit hem efter en cykeltur och det är ju inte vinter längre precis. Jag som svettas ihjäl bara jag sitter rätt upp och ner håller seriöst på att drunkna i svett just nu. Äckligt, men sant, haha. Ska ta mig en dusch och sedan sitta och nörda vid datorn lite. Lyssna på musik och så. Kanske göra något klipp av allt som jag har filmat, men inte kunnat använda mig av tidigare. Fast det är mest vilda djur, men det kan ju vara fint att titta på. Eller? Jag hade i alla fall hur kul som helst i natt när jag satt med videoredigeringsprogrammet och gjorde saker som jag inte kan göra på den andra datorn. Jag satt där och skrattade för allt blir så himla mycket roligare nu.
 
Igår flöt det på ganska bra på jobbet, men det var så sjukt mycket tvätt och strykjärnet började kissa brunt vatten. Det började med att jag inte tyckte att det var speciellt varmt och så fungerade inte ångfunktionen. Efter ett tag började det rinna som fan och det var tur att jag inte strök dom vita kläderna då. Hade ju blivit fula fläckar. Så fort det hade runnit färdigt blev det riktigt varmt och även ångan fungerade igen.
 
Det mesta krånglade förresten igår. Vi kommer knappt in i lägenheten när vi har låst dörren. Nu när jag kom hem stod jag och vred och höll på hur länge som helst, men jag kom verkligen inte in. Det som händer är att man låser upp och när man ska vrida för att dra ut nyckeln låser man igen och så kan man hålla på en bra stund innan man till slut kommer in. Och hissen igår, jag har inte precis cellskräck, men någon slags panik kände jag när dörrarna inte öppnade sig. Jag tryckte upp mig en våning och den åkte upp och dörrarna gick upp som dom ska, men då hade inte hissen åkt hela vägen utan den stannade 1-1,5 decimeter från våningsplanet. I natt hade jag en dröm om att jag fastnade i hissen under en längre tid. Hissjävel!
 
Nu blir det duschen.
 
 

Äventyr och otäcka kryp (1)

Fortfarande i oordning.
 
Nova sov över och så gick jag och Kevin och slängde en massa saker som vi inte ville ha kvar. Bam matstrejkade och blev mager så till slut fick han vår mat och så poserade han fint bland tusenskönorna.
En del dagar var fina och andra var regniga, men när man äger hund måste man gå ut oavsett väder. Bam fick regnkläder och vi fick sitta ute och vänta medan någon var och tittade på lägenheten. Sedan bakade jag hundkex som var uppskattade av alla hundar.
Gamle Rocco fjantade loss som vanligt och Bam besökte en brygga i Orrefors.
Eftersom det var fint väder var vi ute i trädgården och Nova busade med en boll som Chicko tog sönder.
Vi busade även inomhus med en rutschkana som Nova fick av sin farfar.
Chicko gymnastiserade på morgonkvisten och Nova tog sig en flygtur och tränade inför maraton med Bam.
Jocke dansade och sjöng "skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor", Ayla fick leka med Bam i trädgården för det är bara där hon är snäll nog (fast hon leker lite väl brutalt ibland), Chicko var söt och Nova tuff.
Det blev ett besök på brukshundsklubben i Nybro och Bam skötte sig utmärkt, vi grillade och gick på sköna morgonpromenader.
Chicko hängde och Bam gömde sig bland maskrosorna. Jag blev attackerad av en äcklig fästing och så skördade jag mina första och sista apelsiner. Träder vilar nu fridfullt på soptippen.
Tulpanerna blommade för fullt på jobbet och jag följde med Marlene till en fotogrej som sög och efteråt blev det en fika och ännu senare tittade vi på gamla bilder av oss. Det är Marlene, jag och Jocke med sina supersnygga cykelbyxor, haha.
Det fanns många platser i stan där man tydligen skulle kyssas och Bam lekte pirat. Jag cyklade runt och njöt av solen och provade den nya ploppen som var fylld med kärlek, eller något.