Bams underbett

Försökte fota Bams underbett idag på morgonen, men det gick sådär. Blev några söta bilder i alla fall. Hur som helst så har det blivit lite värre så vi får se hur det slutar.
image descriptionimage descriptionimage description
Det går att kommentera det här inlägget.

Mina ögon kliar

Precis kommit in från en promenad med Bam. Vi var ute i en halvtimme och han tycker att det är jätteroligt och det är verkligen kul att se honom. Nu vill han sova, så det ska han väl få göra. Jag har ändå lite att uträtta vid datorn. Ska bland annat skriva en krönika. Förutom det har vi tvättstugan idag så jag var nere innan promenaden och stoppade in tvätten. Jag skulle egentligen ha städat idag också, men krönikan kom emellan, så jag får städa imorgon istället. Vill även gå till Maxi och köpa apelsiner, men det får väl bli en annan dag. Torsdag kanske. Nu måste jag ju skriva om mina ögon eftersom rubriken nämner dom. Ja, dom är fortfarande dåliga sedan roaccutankuren och just nu kliar det något förskräckligt. Håller på att bli tokig.

Bam på promenaden.

Jobb och promenad

Hunden har varit ute och jag har ätit frukost. Ska snart borsta tänderna som jag knappt har och sedan sitta och hoppas att bussen är i tid. Jag ska till Lindsdal och jobba några timmar och eftersom det är snö och halt och allmänt hemskt på vägarna får det bli bussen. Måste byta och hålla på och det är så dyrt att åka dit, så jag tänker gå hem när jag är färdig. Ska hämta ett paket till mamma också på Pressbyrån här hemma så det kommer bli en liten, liten omväg.

Ge mig en lägenhet och mer jobb

Lägenheten var fin och allt (stora fönster i alla rum, så den var riktigt ljus), men en något konstig planlösning så det fungerar inte. Om jag inte hade funnits med i bilden hade det varit perfekt för mamma och Kevin, men så länge jag inte har ett eget ställe går det inte. Jag behöver en lägenhet (och mer jobb!). Pappa, kan jag få en? :-D Jag kan till och med bo i Nybro alltså, det är okej haha. Fast kanske helst i Kalmar med tanke på hundvakt och så.

Det tog inte lång tid att titta eftersom den var så himla liten, så efteråt skrev jag till Lena och frågade om vi skulle träffas en stund och det gick bra. Jag blev inbjuden till henne, så hundarna lekte lite där innan vi gick ut på en promenad. Bam skötte sig väldigt bra. Vi promenerar ju aldrig med andra hundar, men det var som att han aldrig hade gjort annat. Benji däremot har alltid varit himla social så han drog runt i kopplet och skulle bara leka med Bam, och när vi mötte en dam med en gammal jack russell skulle dom få hälsa lite. Benji var ju inte sen att kuta fram, men Bam stannade ungefär en meter från den. Han såg inte osäker ut eller något, han ville bara inte gå fram. Efter en liten stund gick han fram och nosade sedan var det bra haha. Konstig hund. Men han har alltid varit sådan. Första eller andra gången dom träffades kutade ju Benji efter några skolungdomar (vid närmare eftertanke har det hänt varje gång, därför vi var inomhus idag haha), Bam började springa efter men stannade och kom tillbaka. Tänk att dom kan vara så olika.

Tog några kort men dom blev inte bra, får kanske ta med den riktiga kameran nästa gång. Det blir nog i veckan.
image description
Det går för övrigt att kommentera det här inlägget ;-)

Snart bär det av till Polen

Söndag och vi närmar oss slutet på den första månaden den här året. Har det inte gått väldigt fort? Snart midsommar ju. Satt och tittade på några bilder på Google förut och kände en enorm längtar efter våren. Knoppar som brister när hela världen vaknar till liv. Och i år ska jag fota den, våren.

Om lite mer än en timme beger vi oss till Polen för att titta på lägenhet. Jag önskar att det var åt bara mig, men den dagen dröjer nog tyvärr. Det är mamma som vill flytta, så jag och Kevin får hänga med men det blir säkert bra. Berättar mer om det när vi kommer hem.

I natt var Bam inte riktigt lika duktig. Sista gången vi var ute kände jag på hans mage att han behövde bajsa, men trots att jag gick och gick gjorde han inget. Sa till mamma att då kommer han säkert bajsa på golvet under natten och mycket riktigt. När jag vaknade låg en liten hög där och väntade på mig. Kan inte förstå när han gjorde det bara för jag brukar märka när han hoppar ner eller upp. Men trots det var han faktiskt duktig för han kissade inte och det brukar han göra om han bajsar inne på natten, så det går i alla fall åt rätt håll med rumsrenheten och det är skönt.

En hemsk målning

Idag sov Bam så där länge igen. Måste bero på tänderna. Men jag klagar inte, är ju ändå så trött så jag sover gärna. På förmiddagen kom bror och hans lilla familj på besök. Dom stannade längre än vi trodde, men det är ju trevligt när dom kommer. Nova tog fram sina kritor och tyckte att vi skulle måla. Papper har vi dock inga (jo, i förrådet men det är ju jobbigt att gå det steget utanför ytterdörren för att hämta det haha), men hon hittade en bild från förra årets kalender som vi använde. Jag plockade fram min konstnärliga sida och skapade det här mästerverket.

En valptand

Bam byter ju tänder och ibland ser han ut att ha stora problem. Igår var en sådan gång. Han tuggade och höll på, som att läpparna satt fast eller något, så jag bände upp munnen på honom (inte så brutalt som det kanske verkar, men han gapade inte precis frivilligt haha) och tittade. Såg en kindtand som hängde där uppe och fladdrade, stoppade in fingrarna och tog bort den. Haha, tandläkare Lynn till er tjänst!

Idag ska det promeneras

Himlen har en fin blå färg, bakom dom tjocka molnen som ser ut som stora bomullstussar. Med lite tur kommer den bli ännu mer blå under dagen. Det blåser lite ser jag på tallarna, men det är inte storm så det är väl ganska okej. Bam har varit ute och jag har ätit ananasfrukost. Bam var förresten jätteduktig i natt. Sov från det att vi var ute sista gången till jag väckte(!) honom vid 10. Han hade tydligen planer på att sova mer, men jag hade legat vaken i sängen en hel timme och det började bli tråkigt så jag gick upp. Han får nog gå ut och kissa en gång till innan jag ger mig iväg. Ska promenera över en mil idag och när jag kommer hem ska jag göra färdigt en sak som Jocke och Sara ska ha. Dom kommer imorgon och lämnar ett täcke som jag har köpt till Bam (via Jocke) på ÖB. Utförsäljning, så det kostade bara 23 kronor. Oförskämt billigt! Får väl se om det passar och om han kan hålla benen där dom ska vara haha. Har ingen aning om hur knäppanordningen ser ut, men det blir nog bra. Annars var det ju bara 23 kronor, inte hela världen.

Trötter.