19,5 kilo hundmat

Dagen började med att Bam tappade sin ena hörntand där uppe, så på den sidan är det rätt nu. Hoppas att den dubbla på andra sidan också lossnar. Anledningen till att den lossnade idag är att igår hade mamma dragkamp med honom och då fastnade den tanden och blev lös. Han blev skrämd och fick ont och idag ramlade den som sagt ut.

När frukost och allt var intaget och Bam hade fått gå en liten promenad cyklade jag till stan för att träffa Marlene som inte var ett dugg mindre galen den här gången, haha. Sist var det att jag var singel och skulle ut på dejtingsidor och idag var det att mina tänder behöver besöka en tandläkare. Haha, ja hon är allt lite tokig den där Marlene :-) Vi fikade (om man nu kan kalla mitt fantadrickande för fika, haha) och lite så. När jag cyklade hem tog jag hållet förbi Hansa city istället för jag skulle ha hundmat. Dom hade inte valpfodret i 2 kilo så det fick bli 7,5 och så en säck på 12 kilo till Rocco. Hade ingen aning om hur jag skulle få hem allt, men tänkte att det nog skulle lösa sig. Köpte även 4 liter juice till mig. Det var ganska tungt att cykla hem, men som ni ser fick jag med mig allt. Vad ska man med bil till, haha.

Var ganska hungrig när jag kom hem så jag hällde upp nyponsoppa i en tallrik, som nu är slut. Får ta lite till senare. Har lite ont i tanden nu (flera tänder faktiskt :-S skyller på allt tandprat, haha) och jag hoppas verkligen att det bara är tillfälligt. Får ta någon tablett och gå och lägga mig i soffan.

 

Vackra bilder


Släng vinterjackan

Vad sägs om att skriva lite idag också? Har i och för sig inte laddat upp vanliga bilder på ett bra tag, det har ju bara varit mobilbilder, så jag kan väl tycka att det är roligt med lite omväxling. Det är kanske nackdelen med den här bloggappen, att man lätt bara laddar upp bilder från mobilen. Fast jag har haft datorn på nu några dagar och då har jag redigerat en del vinterbilder. Känns som att det är bäst att ta tag i det innan våren är här på riktigt och jag får för mig att gå ut och fota. Min fotolust har egentligen inte kommit tillbaka än vilket är synd för då kan jag ibland tycka att jag kunde lagt alla dom tusenlapparna på något annat. Nåja, den kommer väl när den kommer. Ingen idé att tvinga fram något.

På tal om våren, idag är det helt underbart ute. Till och med vindarna är varma och det har varit runt 20 grader i solen. Trodde man ju aldrig när det kom snö framåt kvällen igår. Då när jag gick ut och såg vitt på marken fick jag nästan spunk, men det är ju trots allt bara februari, snart mars, så mycket kan hända än. Var i alla fall väldigt skönt att gå ut med bara en vanlig vårjacka. Undrar förresten om man ska åka någonstans i år, har väl inte råd som vanligt men något kan jag säkert komma på. En resa till Smedby eller så, haha.