19,5 kilo hundmat

Dagen började med att Bam tappade sin ena hörntand där uppe, så på den sidan är det rätt nu. Hoppas att den dubbla på andra sidan också lossnar. Anledningen till att den lossnade idag är att igår hade mamma dragkamp med honom och då fastnade den tanden och blev lös. Han blev skrämd och fick ont och idag ramlade den som sagt ut.

När frukost och allt var intaget och Bam hade fått gå en liten promenad cyklade jag till stan för att träffa Marlene som inte var ett dugg mindre galen den här gången, haha. Sist var det att jag var singel och skulle ut på dejtingsidor och idag var det att mina tänder behöver besöka en tandläkare. Haha, ja hon är allt lite tokig den där Marlene :-) Vi fikade (om man nu kan kalla mitt fantadrickande för fika, haha) och lite så. När jag cyklade hem tog jag hållet förbi Hansa city istället för jag skulle ha hundmat. Dom hade inte valpfodret i 2 kilo så det fick bli 7,5 och så en säck på 12 kilo till Rocco. Hade ingen aning om hur jag skulle få hem allt, men tänkte att det nog skulle lösa sig. Köpte även 4 liter juice till mig. Det var ganska tungt att cykla hem, men som ni ser fick jag med mig allt. Vad ska man med bil till, haha.

Var ganska hungrig när jag kom hem så jag hällde upp nyponsoppa i en tallrik, som nu är slut. Får ta lite till senare. Har lite ont i tanden nu (flera tänder faktiskt :-S skyller på allt tandprat, haha) och jag hoppas verkligen att det bara är tillfälligt. Får ta någon tablett och gå och lägga mig i soffan.

 

Släng vinterjackan

Vad sägs om att skriva lite idag också? Har i och för sig inte laddat upp vanliga bilder på ett bra tag, det har ju bara varit mobilbilder, så jag kan väl tycka att det är roligt med lite omväxling. Det är kanske nackdelen med den här bloggappen, att man lätt bara laddar upp bilder från mobilen. Fast jag har haft datorn på nu några dagar och då har jag redigerat en del vinterbilder. Känns som att det är bäst att ta tag i det innan våren är här på riktigt och jag får för mig att gå ut och fota. Min fotolust har egentligen inte kommit tillbaka än vilket är synd för då kan jag ibland tycka att jag kunde lagt alla dom tusenlapparna på något annat. Nåja, den kommer väl när den kommer. Ingen idé att tvinga fram något.

På tal om våren, idag är det helt underbart ute. Till och med vindarna är varma och det har varit runt 20 grader i solen. Trodde man ju aldrig när det kom snö framåt kvällen igår. Då när jag gick ut och såg vitt på marken fick jag nästan spunk, men det är ju trots allt bara februari, snart mars, så mycket kan hända än. Var i alla fall väldigt skönt att gå ut med bara en vanlig vårjacka. Undrar förresten om man ska åka någonstans i år, har väl inte råd som vanligt men något kan jag säkert komma på. En resa till Smedby eller så, haha.

I det som en gång var en skog

När jag var ute med Rocco och Bam runt 14-tiden släppte jag Bam eftersom han tycker det är så kul att springa lös. Rocco fick vara kopplad och det var nog tur det, hade aldrig sett dom igen annars haha. Bam sprang runt och försökte få igång Rocco, kutade iväg och kom tillbaka. Helt vild är han! Efter att jag hade ätit tog jag ut Bam dit igen (det var en liten skog en gång för inte så länge sedan) och så kastade jag lite pinnar till honom och höll på så att han skulle ha koll på mig också. Finns mycket katter, rådjur och hare/kanin där så det är lite osäkert att släppa honom. Fåglar jagar han, men dom flyger ju. Ett annat djur springer och han skulle kanske springa efter. I alla fall om han såg en katt eftersom han leker så galet med Tiger. Han lyssnar visserligen väldigt bra när han är lös och springer inte så långt för han vill ha koll på mig, men man vet ju inte. Rätt som det är kanske han tycker att rådjurssadel skulle sitta fint till middag, haha. Tog hur som helst några bilder med mobilen, så här är ett par av dom.

Fula barn och gammal komedi

Idag hade jag planerat att göra något, men jag har glömt vad. Istället sitter jag och tittar på en komedi från -88. Kanske inte så rolig, men lite nostalgi är det ju allt. Jag är väldigt trött idag för Bam har så svårt att koppla av när han ska sova. Springer mellan olika sovplatser och eftersom jag är så lättstörd när jag sover blir det inte mycket sömn för mig heller. Förstår inte varför han är så.

Ska fortsätta titta på filmen nu och även sammanfatta lite med iPhonebilder. Blev en hel del den här gången. Såg förresten bilderna på prinsessan Estelle nyss och hon är inte så där ful som alla andra barn är. Ja, om jag har nya läsare kanske jag ska förklara att jag inte tycker om barn. Varken att vara med dom eller hur dom ser ut. Äldre barn kan så klart vara söta, men sådana färska som Estelle är nästan aldrig det. Dom som är det är extremt lätträknade.

Timoon och Pumbaa

Ligger i soffan och dricker cola (superbra för tänderna, haha) och tar igen klipp på youtube. Varje gång jag åker iväg kommer det upp flera nya och så hamnar jag lätt efter och det är faktiskt lite jobbigt. Tur att jag inte följer fler, men dom jag följer laddar upp dagligen och vissa ett par tre gånger i veckan. Så det blir ju en del.

Timoon och Pumbaa idag.

En cool tjej i affären

När jag var och handlade kom Jocke, Sara och Nova och Nova är ju som hon är, haha. Hela Maxi fick veta mer än en gång att hennes faster var där. Så jag gick med dom där inne. Nova skulle kramas hela tiden och ville att jag skulle sitta i hennes knä (eh, haha stackars barn plus att hon satt i kundvagnen ju) och när vi hade betalat tog jag fram mina solglasögon. "Jag också" sa Nova och pekade på sig själv, så det fick bli så. Dom är stora på mig och ännu större på henne, haha.