Så himla typiskt

Jaha, så försvann allt jag hade skrivit. Får väl försöka skriva det igen då. Korkade bloggapp!

Nej, jag är inte på bra humör idag! Och det har inte bara med kommande text att göra, men sak samma. På juldagen hade jag en lite större finne som jag störde mig lite på. Igår hade den försvunnit helt, men istället hade jag fått fem nya som idag är stora, böldaktiga saker. Den som sitter mitt på kinden är värst. Verkligen jätteroligt! Jag har inte haft så många och så stora på länge och så kommer dom nu. Nu! Jag orkar inte! Det är inte bara det att det lyser knallrött och är alldeles superknöligt som stör utan även att det gör så fruktansvärt ont :-( Jag har försökt komma på vad som kan ha utlöst det hela, men jag vet inte. Jag uteslöt maten eftersom jag knappt har ätit dom senaste veckorna och jag tycker inte att jag har stressat heller. Förut kom jag dock på att det kanske visst är matrelaterat. När jag såg som värst ut i ansiktet för många år sedan reagerade jag på apelsiner och det har jag ju ätit en hel del nu i jul, så det är kanske dom som är boven i dramat. Nu är det ju som det är och dom kommer sitta där i minst en vecka. Bara att försöka acceptera läget, men det är så himla tråkigt. Känner att en till föds uppe i pannan nu. Åh! :-(

Sötaste namnet

Shane och Lisa har köpt en hund. Kolla på videon för att se vad namnet är. Hur gulligt som helst. Det ska nog mitt nästa djur också heta, haha. 
 
Jag har precis ätit lite, så nu sitter jag och dör av mättnad. Har inte så himla mycket mer att göra. Tidigare idag var jag i affären och köpte bland annat hundgodis för mitt var nästan slut. Skulle egentligen ha gått in på systemet också, men det verkar som att hela världen super skallen av sig på nyår så jag fick skita i det. Hade antagligen svimmat annars. Jag skulle ju ändå bara ha en alkoholfri sak och då kan jag lika gärna dricka läsk. Men Jocke sa att han kan fixa det åt mig, så det var ju snällt. Så nu är jag redo för nyårsafton. Eller ja, haha... men snart är det dags i alla fall :-)

Sakerna som jag köpte

Jag uppdaterar det här från mobilen, så grejerna kommer kanske inte i den ordningen som jag skriver dom. Men ni är väl förhoppningsvis inga imbeciller så ni förstår nog ändå, haha.

På KappAhl köpte jag en fin stickad tröja. Det bästa var dom rosa delarna som även sitter i ärmsluten. Nackdelen är att om jag lyfter armarna bara lite, lite så visar jag hela jäkla magen. Hua! 130 kronor på rea i alla fall. Lite i dyraste laget kan jag tycka, men den var fin så okej. Inne på H&M köpte jag en annan tröjsak med svart framsida och grön baksida. Jag gav 100 kronor för den och även den var på rea. Jag köpte även underkläder, men dom vill jag inte visa, haha. En annan tröja som jag har köpt nyligen är den andra som finns på bild. Jag tror att den kostade 49 kronor på New Yorker. Och så har jag förresten köpt en tröja med Lady & Lufsen, från H&M och den kostade 249 kronor och den syns i både min julvideo och i videon där jag pysslar en gran av en katalog. Tror jag...

På Rusta köpte jag några julgranskulor inför nästa år. Då ska jag ha en vit gran med massa ljus och kulor. Så mitt bästa tips är att köpa allt sådant nu när det är på rea. 15 kronor styck tror jag att dom kostade. Köpte även tvättgrejer till ansiktet för dom hade sänkt pris på det nu så då passade jag på, men dom är inte så roliga att se kanske. En ny mascara blev det också. 41 kronor på Kicks.

På Plantagen hade dom 30% på alla julgrejer så jag slängde i både det ena och det andra i korgen. Saker som faktiskt går att använda även när det inte är jul. Priserna har jag ingen koll på, men det var inte alls dyrt. Det blev en fin servetthållare, ett par ljusstakar i trä och en lång ljusstake, eller vad man ska kalla det. Ljushållare kanske :-) Sedan köpte jag ett paket med papperslyktor för jag tyckte att dom verkade vara väldigt mysiga och ett hjärta som önskar god jul. På deras hundavdelning hittade jag en fästingplockare med typ världens roligaste beskrivning, en aktiveringsbräda och så köpte jag en stabil väska för det kan faktiskt vara bra att ha. Allt som jag köpte på Plantagen var på rea, även hundsakerna så jag är himla nöjd med mina inköp.