Husletande

När Kalmarposten kommer tittar jag alltid på hus för det är ju så himla roligt att drömma sig bort och tänka sig själv i vissa av dom. Jag vet inte vad jag skulle vilja ha. Något stort och lyxigt hade ju varit riktigt roligt, kanske mest för att inte alla kan ha det. Men så är det ju också väldigt mysigt med något litet torpliknande i gammal stil. Här följer några som enligt mig är lite extra speciella. Glöm nu inte att klicka så att ni får se alla bilder (till vänster under bilden som visas).
 
1
2
3
4
 
Dom två sista är ju verkligen... wow, haha. Hade hoppat över hotellbiten och bara bott där själv. Jag och Bam :-P

Bam fyller 1 år

På bilderna är han bara 18 dagar gammal och det var då vi träffades första gången. Han förväntar sig att postfacket ska svämma över av presenter så det är bara att sätta igång och skicka saker, haha. Grattis till han i alla fall!

Godis bortskänkes i Kalmar

Nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men jag har verkligen ingen lust. Funderar på att låsa bloggen så att bara dom med lösenord kan läsa, men samtidigt har jag en hel del inlägg som folk kommer till dagligen (det om acnen och roaccutan bland annat) och det skulle inte kännas bra att stänga dom ute. Jag kanske får lusten tillbaka så småningom, men tills dess kommer det bara dyka upp ett inlägg då och då. Kanske lite fler bilder för det är ju ändå inget jobbigt. 
 
Jag har gått igenom alla gamla bilder en gång till för jag ville vara med i en tävling. Hittade inte den bilden jag letade efter så fick kolla en gång till, sammalagt tre gånger alltså. När sista rundan var klar märkte jag att bland annat alla djurparksbilder också fattades och då slog det mig att jag hade ganska många obrända bilder på datorn och när jag öppnade mappen såg jag tävlingsbilden. Så där slösade jag flera dagar, men det kunde ju inte jag veta. 
 
Nova ska sova över här i helgen. Mamma är och hämtar henne i Nybro nu. Får se vad vi hittar på, men hon har en fin present här som hon nog kommer använda väldigt mycket. Hon är för ung för den egentligen, men vissa saker kan hon använda sig av och om man visar henne kommer hon väl förhoppningsvis förstå hyfsat fort. 
 
Var i affären förut och köpte lite saker som vi ska ha till middag på söndag när Novas föräldrar kommer och då köpre jag även godis eftersom det är helg. Tanken var att jag skulle köpa lite, men jag tömde typ hela affären och nu sitter jag och har ångest över det hela. Tryckte i mig massa innan jag satte in skålen i garderoben. Jag borde ha köpt chips istället, så nu sitter jag här med över 1 kilo som jag inte vill ha. Det är likadant varje gång som jag får för mig att köpa lösgodis, så varför fortsätter jag? Men om någon är sugen är det bara att komma och hämta det, helst någon som jag känner, haha. Vill inte gärna bjuda hem främlingar. 
 
När jag cyklade hände förresten en så märklig sak. Jag mötte en som bor på gården där vi bodde förut och han vinkade. Det är väl inte så märkligt kanske ni tänker, men jo. Vi bodde där i över 6 år och det var inte förrän vi höll på att flytta som han började prata med oss. Och frun och alla andra släktingar började prata när jag skaffade Bam, för han var ju så liten och söt. Och nu vinkade alltså mannen? Jaja, vissa kommer man aldrig att förstå sig på. Det var som för många år sedan. Då bodde ett par med hund på gården och en vacker dag började killen prata med mig. Typ en vecka senare visade det sig att dom skulle flytta. Varför gör människor så? Någon som vet? 
 
Lite gamla bilder kan jag ju bjuda på. Vissa kanske jag redan har visat, men det kommer varken jag eller ni ihåg, haha. 
 
Middag i form av en Bowla.
Jag och Pumbaa någon sommar när jag passade honom. 
Och pizzabudet Rocco. 

Något bra

Såg det här på instagram förut och det stämmer ju så himla bra. Synd bara att det är få som verkligen förstår det.
 
A better camera won't do a thing for you if you don't have anything in your head or in your heart. Photography is a way of feeling, of touching and of loving.
 
Jag har många gånger hört människor säga att om dom bara köper en speciell kamera blir bilderna bra. Ja, kvalitén kanske blir bättre, men bilderna blir automatiskt inte super. Man kan köpa den bästa kameran som finns, men om inte känslan finns där blir det bara skit. Jag vet, jag har typ varit där. Mina bilder var bra. Jag har sett det nu när jag har gått igenom alla mina gamla bilder, men sedan tappade jag allt och då blev även bilderna dåliga. 
 
På måndag ska jag till doktorn och imorgon ska jag träffa Marlene. 

Mår bara dåligt

Tidigare idag gick jag till affären och handla grejer till lasagnen som vi åt förut. När jag kom fram fick jag besöka toaletten. I första hand för att kissa, men jag var så jäkla svettig så jag fick torka av mig det också, haha. Okej, nu är det varmare, men jag svettas alltså fortfarande onormalt mycket. När jag besöker doktorn får jag nog ta upp det också. Mamma tror att det kanske har med samma sak att göra som håravfallet och det verkar vettigt, men vi får se. Måste boka en tid först och det känner jag inte för riktigt än. Ligger och vilar nu för jag mår verkligen inte bra. Värmen kanske. Termometern visade på över 37 grader för en stund sedan och det är sinnessjukt varmt. Bam den tokfan envisas med att ligga i solen på balkongen så jag har fått stänga dit ut nu. Han mår inte heller så bra av det här utan faller mest ihop i en hög här och var i lägenheten. Jag sprutar vatten på hundarna med jämna mellanrum, men det hjälper inte så mycket. Skulle ha träffat Lena en stund idag, men det får vi nog skjuta på. Det var det, nu vet ni att jag lever i alla fall. Även om det är knappt, haha.

Som ett avskedskalas

Igår hade jag ingen större lust att blogga så jag struntade helt enkelt i det och det konstiga är att jag hade fler läsare än vanligt då. Det är alltid så och jag undrar varför varje gång. Men hur som helst så träffade vi Lena och Benji igår för han kom ju hem då. Hundarna fick springa och busa på en fotbollsplan medan vi satt i gräset och tog det lugnt och pratade. Jag tog några bilder också som säkert kommer upp här snart. Idag träffade vi dom igen några timmar och det var tyvärr sista gången som Bam och Benji fick träffas för han har flyttat till ett nytt hem nu, men Lena bjöd glass och vi hade trevligt in i sista sekunden. Ikväll ska jag bara slappa. Har varit så himla trött sista dagarna. Jag har bara velat ligga i sängen och jag hatar det i vanliga fall. Kan liksom inte bara ligga där rätt upp och ner, men dom senaste dagarna har jag gjort det. Igår kväll var värst för då mådde jag riktigt dåligt. Känslan är svår att förklara, men huvudet kändes som att jag hade åkt karusell hela dagen eller varit på något ställe med hög musik i flera timmar. Det och några andra saker gjorde att jag fick nog och bara låg där i sängen i några timmar.

När det faller sönder

Jag glömde skriva en sak förut så jag får väl ta och göra det nu. Bra att ha det nerskrivet ifall någon skulle undra någon gång. Inte för att jag vet vem som skulle göra det, men i framtiden går jag säkert till tandläkaren och då kan det ju vara bra att veta. Kanske. Anledningen till att jag svamlar så mycket är att jag inte gillar inlägg med en textrad. I alla fall inte här, hos andra kan det vara okej om dom brukar göra det. Men nu till saken.Det är ju inte många dagar sedan min tand gick sönder och ramlade ur (med brutal hjälp från mig, haha) och idag vid frukosten kände jag något hårt i munnen så jag tog ut det och det var bara en yttepytteliten bit. Som ett sandkorn ungefär. Sedan var det dags för tandborstning och jag krafsar alltid med en tandsticka för att få bort all mat och sådant som kan fastna (ja, kanske lite äckligt men så är det) och då tyckte jag att tanden såg lite skum ut. Tand är väl att överdriva en smula förresten, det var ju bara väldigt lite kvar så jag ändrar mig. Då tyckte jag att tandresten såg lite skum ut, petade lite lätt på den och den gick av. Jaha, tänkte jag. Haha, så nu har jag ytterst lite kvar och en sylvass spets. Tog inte lång tid måste jag säga, men jag är glad att jag slipper skiten. Bara hålla tummarna nu för att roten som sitter kvar inte ställer till med något, men det ska nog gå bra. Så det var det. Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan jag kom på det här med tand... resten. Giod natt!