Kyssruta i busskuren

När jag cyklade hem från jobbet var det ljust. Så brukar det ju inte vara så jag kunde se reklamen som satt vid busshållplatserna. Det var för tandvård (haha, mycket tänder nu) och på marken fanns det här. Ganska fint ju, ja bortsett från tandvården då.

Tandläkaren är farlig

Dom flesta som läser min blogg vet nog hur rädd jag är för att gå till tandläkaren och nu idag fick jag ett nytt bevis på att det verkligen är farligt att gå hit. Det var inte alla behandlingsrum som behövde städas idag, så jag tänkte dammsuga fläktgrejset i dom fyra rummen som var använda. Klättrade upp på en stol med dammsugaren bredvid, lite trångt men det gick, och så dammsög jag. Fick typ nackspärr, men rent blev det. När jag var i det tredje rummet och skulle kliva ner från stolen gick den där grejen som håller suggrejen och instrumenten (haha, ingen förstår nog vad fan jag menar men jag vet inte vad allt heter) till anfall. Blev ett rött märke och det är fortfarande ömt. Får väl se om det blir ett blåmärke eller vad som händer. Nu ska jag fortsätta stryka innan jag cyklar hem. Tror nog att jag stannar för en milkshake. Om dom har öppet, men det borde dom väl ha?

Min haka efter tandläkarstolens framfart.

Känner mig lite lurad

Jobba idag och jag börjar bra mycket tidigare än normalt, så jag kommer hem innan det är mörkt. Skönt! Sitter och äter frukost just nu och funderar på om jag ska cykla eller ta bussen till jobbet, men det blir nog cykel. Solen skiner och man skulle kunna tro att det är varmt, men för en timme sedan när jag gick ut med Bam kände jag mig lurad. Var ganska svalt i luften, men det blir kanske varmare under dagen. Hoppas det i alla fall.

Förutom jobb idag bjuder den här veckan på jobb i Lindsdal på fredag. Annars får jag väl kanske mest ägna mig åt att packa lite smått. Tänkte även påbörja resan mot mitt ena mål, det som jag inte har berättar om än. Pratade lite med mamma om det igår och det känns som att jag inte kommer klara av det, men även om jag inte når hela vägen så kommer det vara bra gjort av mig. Så vi får se hur det går.