Några flaskor
Alla bilder som jag tog i huset är tagna med lilla kameran.
Även om den är bra kanske den inte riktigt håller i alla situationer. Och så är det ju den där blixten. Hua!

Behöver jag ens packa?

Tandborsten får plats i handväskan. Plånboken, kameran och min älskade mobil också. Fick bege mig till Hansa city förut och panikglo på kläder, men så klart hittade jag inte något. Och där finns ju ändå en del affärer. Provade mängder med saker (mardrömmen för mig) och allt satt bara fult. Plus att jag inte lägger hur mycket som helst på något så tråkigt. Fast jag inser nu att kläder är ett nödvändigt ont, så jag kanske borde börja shoppa lite. Men det är ju så tråkigt! Och så skadar man sig dessutom bara. Råkade trycka upp en sådan där tjock prislapp i ögat. Hur jag lyckades med det vet jag inte, men det blev alldeles rödsprängt där i alla fall. Har visst blivit lite klumpig sista veckan. Igår klämde jag fingrarna i en dörr, haha.

Köpt frallor och så som jag ska gnaga på när vi åker. Vi ska tydligen grilla också någonstans och jag undrar om vi inte ska göra något annat än äta. Kommer ju rulla fram när jag kommer hem på söndag. Tror att vi åker runt midnatt eller något härifrån. Mamma ska passa Nova, så Jocke och Sara kommer ju hit och hämtar mig.

Behöver kläder

Skrev ju att jag inte hade några rena kläder. Nu har vi tvättat och jag har jag fortfarande inte det. Alla mina så kallade fintröjor som jag har bland folk är det något fel på. Hemma bryr jag mig inte, men ute kan jag ju försöka se lite normal ut haha. Antingen har dom små hål här och var eller fläckar som inte går bort. Eller så är dom för stora. Kul! Ska ju iväg i helgen och har då bara jeans att ha på mig och det känns inte så lockande. Kläder är ju inte mitt stora intresse, men just nu önskar jag att jag hade Marlenes garderober.

Var ute och fotade lite förut, men bara drygt en timme. Hittade en nyckelpiga och jag stod där länge, länge. Sedan såg jag att den gjorde sig redo för att flyga och jag gjorde mig också redo. Alla bilder som jag redan hade tagit på den var så perfekta och så flög den och jag tryckte av. Jag kände att jag fick den precis som jag ville, men när jag tittade på den blev jag sur och gick hem. Självklart valde kameran att krångla just när nyckelpigan lyfte. Jag såg på bilden att den kunde ha blivit helt underbar, men ja... nu var det bara ett enda stort jäkla sudd. Vi snackar liksom inte fokus på fel ställe utan här fanns ingen fokus alls. Bara sudd. Så less jag blev!

Jag är kär

Igår fyllde jag ju år och min mail har aldrig varit så infekterad. Facebook. facebook, facebook. Jag höll seriöst på att bli tokig och jag förstår inte vad det är för fel på folk. Jag är ju i stort sett aldrig inloggad för jag avskyr stället och har alltid gjort och alltså har jag inte någon kontakt med dom där. Och ändå envisas alla med att skriva grattis. Några av dom har jag kontakt med lite på andra ställe och då känns det mer okej att dom skriver, men alla andra. Nej, jag får nog plocka bort dom.

Tvättdags idag och det behövs för jag har inga rena kläder. Behöver städas här också så jag får väl kanske ta och göra det. Fick precis lite information om Bam. Allt går bra och han är lite mindre än dom andra. Lite lugnare också tydligen. Snart bara tre veckor kvar. Spännande! Då kommer bloggen fyllas med underbara valpbilder, det ser ni väl fram emot?

När jag var i Orrefors köpte jag en våg eftersom min gick sönder för länge sedan, så jag har inte kunnat väga mig riktigt. Nu kan jag det och det är ju så klart inte bara positivt. Morgon och kväll, precis som jag visste att det skulle bli och vad sjutton hände i natt? Gick upp 1,3 kilo bara så. Haha, hur är det ens möjligt? Oftast väger jag betydligt mindre på morgonen. Nåja, jag funderar på att fota lite idag faktiskt för när jag tittar ut genom fönstret blir jag helt kär. Hösten är så fin!

Koppel, kryssning och eskimåäpple

Nu hoppas jag verkligen att jag får min lilla vovve utan problem för nu ligger det ett koppel och väntar. Skulle köpt ett halsband också, men när jag stod där i halsbandsdjungeln visste jag inte vad jag skulle ta. Inte så att det fanns många fina att välja på, men storleksmässigt. Jag har ett läderhalsband hemma som Jazmin hade till sin tratt och det går att få väldigt litet, men jag tycker det är för brett och så böjer det sig inte bra där spännena sitter. Det fungerade ju fint på Jazmin som var lite större, men frågan är om det inte blir obekvämt på Bam. Gick till kattavdelningen (haha) och där verkade det finnas bättre alternativ. I alla fall till han har växt färdigt. Det är ju inte akut eller något, men lika bra att kika runt redan nu för rätt som det är ska han hem.

På fredag ska jag till Finland. Eller lördag är det väl kanske, men vi åker till Stockholm på fredag. Ska dit med Jocke och Sara. Hoppas bara att det inte blåser så mycket och att vi inte sjunker som Estonia. Hua! Vilken mardröm. Köpte i alla fall tabletter mot åksjuka eftersom vi ska åka både bil och båt och jag blir ju åksjuk väldigt lätt, haha.

Gjort eskimåäpple idag och det gick lite åt skogen så det ska jag aldrig mer göra. Hittade receptet i en bok från 70-talet och jag kan ju bara säga att dom måste ha varit höga hela högen på den tiden. Det var ju gott och så, men himla jobbigt att göra. Mamma, Kevin och Oskar tyckte om det och dom klagade inte på utseendet heller, så jag borde kanske vara nöjd men det är jag inte. Fy! Nästan så att jag känner för att äta upp hela chokladasken som jag fick igår, haha. Den är fortfarande inplastad. Lite stolt över mig själv faktiskt :-P

Grattis till mig

Uppe med tuppen idag. Vet inte varför, men det var likadant igår. I måndags somnade jag lättare och igår ännu lättare så det verkar som att den här sömnlösa perioden börjar närma sig ditt slut. Hade ju dock varit skönt att sova lite längre. Har precis ätit en smörgås och senare tänkte jag cykla till djuraffären och titta lite. Är ganska grått ute idag, men det regnar inte så det är helt okej ändå.

En bild på det jag fick av tanten igår.

Äntligen!

Nu har äntligen blogg.se en app!

Haha, kortaste inlägget någonsin tror jag, men jag var ju bara tvungen att skriva det. Nörd som jag är... eller har blivit. Jäkla ifån alltså!