You and tequila

Bjuder på lite musik medan jag är och jobbar.

Kenny Chesney ft. Grace Potter - You and tequilaJag vill förresten ha den här. Någon vänlig typ som känner för att komma hit med den?
Kanske något för tomten att tänka på, haha. Helst en sådan möbel som i annonsen, men en så kallad resegrammofon går också bra. Fungerande så klart och inte för stenkakor utan för vinyl. Japp, det var det!

Bortglömda skor och kläder

I en av byggnaderna hittade vi ganska många korsetter i olika skick.

Och många skor.Konsten att fota en valp

Oj, vad många läsare jag har tappat! Nåja, dom som är kvar är ju säkert dom enda som behöver vara här, haha. Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Hade inte tänkte skriva något alls utan bara visa en bild på Bam. Men jag känner att jag måste förklara hur det gick till när jag tog den.

Till vänster kan ni läsa vilka kameror och objektiv som jag använder och till den här bilden har jag haft min Nikon och objektivet, och för dom som kanske inte är så insatta kan jag säga att det är väldigt lång närgräns på det så jag måste vara en bit från grejen som jag fotar. I det här fallet Bam. Med tanke på hur nära han ska vara hela tiden var det inte det lättaste att fota honom, så det här är den enda bilden från den dagen. I alla fall med den kameran och bilderna från den andra är inte mycket att ha. Suddiga och så. Men hur som helst, så här gick det till... på ett ungefär. Jag ställde in kameran på vad jag trodde skulle bli en bra inställning, lyfte upp hunden och kastade iväg honom så långt jag bara kunde. Han är ju inte så tung (cirka 1,7 kilo) så han flyger ganska bra. Medan han svävade satte jag mig på huk och började fokusera. När han var där i luften upptäckte han att han inte var hos mig längre, så han vände och började springa tillbaka (ja, fortfarande i luften) och när han väl landade hann jag bara ta en bild för sedan var han för nära för att kameran skulle kunna fokusera. Det är lite synd att det är så här för det är så många fina löv på marken nu ju och det hade varit så fint om han kunde skutta runt lite i dom medan jag fotade. Men nej, då vill han hellre vara som en siamesisk tvilling.