Bams öron

Ibland står hans högra öra så här, ibland står det rätt ut som det andra och ibland hänger det som när han var yngre fast ändå lite annorlunda (mer framåt mot ögat eller vad man ska säga). Ska bli spännande att se hur det slutar och om det andra tänker bete sig likadant. Det tog ungefär en vecka innan båda öronen stod rätt ut, så dom utvecklas olika fort. Men som sagt, spännande...

Demonögon på grund av den hemska blixten.

Hundkläderna är borta

När Jazmin var valp hade hon en del kläder som jag nu tänkte ha till Bam. Jag har varit i förrådet tidigare och letat, men jag kunde inte hitta dom då. Idag tog jag in alla kartonger för att leta igenom dom noga, men kläderna fanns inte någonstans. Det är säkert ett år eller mer sedan jag sorterade och slängde bland mina saker och jag vet att jag höll i kläderna då. Slängde jag dom? Vet att jag planerade att köpa en stor hund i framtiden och då behövs ju inte så små grejer men samtidigt känns det som att jag sparade dom. Men nej, tydligen inte. Så himla korkat! Var bland annat en stickad tröja, ett tjockare fleecetäcke som jag sydde och ett blått täcke som såg ut som ett hästtäcke. Åh, så typiskt.

Jag har kollat i lådor hela dagen, och varit ute med Bam då, så nu måste jag ligga i soffan för han har inte sovit på hela dagen. Han har svårt för att lägga sig ner ensam och sova måste han för annars blir han sur, haha.

Ikväll börjar ett nytt program med Leila. Måste ses! Handlar ju om julen och på tal om den. Vi har vår gran färdigklädd i förrådet och den brukar vi ta in på mammas födelsedag, men förra året togs den in tidigare. När jag skulle ta in kartongerna idag fick jag världens idé. Jag sa till mamma att granen stod i vägen så jag var tvungen att ta in den och då sa hon att eftersom hon ändå så sällan är i vardagsrummet kunde jag väl ta in den då. Haha, inte illa! Hon som är så anti till allt som har med julen att göra. Jag tror förresten att det kommer snö nästa vecka.

Billiga iPhone-skal

Här har ni chansen att köpa tuffa skal till er iPhone 4/4S.
Det finns många och en mängd olika att välja mellan.
8 olika dödskallemotiv och 5 olika fotbollsklubbar.  

Självklart är dom helt nya!
Skalen skickas i vadderade kuvert och det är alltid fraktfritt!

Endast 59 kronor/styck inklusive frakt
så passa på att fynda nu inför jul. 

Skicka ett mail till lynnpetersson@live.com med vilket/vilka skal ni är intresserade av, så hör jag av mig.
Skriv även vilken iPhone det gäller. Dom här skalen passar alltså bara till iPhone 4/4S.
Det går också bra att lämna en kommentar i det här inlägget, men glöm då inte att ange er mail i fältet som är avsett för det.

Klicka för att se bilderna i stort format.