Jobba lite idag

Har precis ätit lite mannagrynsgröt och känner nu hur jag börjar få ont i magen. Kanske inte var så himla lämpligt att äta något med mjölk när jag ska iväg och jobba. Börjar vid 11 som vanligt och idag ska jag bland annat klippa gräset. Efter jobbet blir det att cykla hem och gå ut med dom små terrierhundarna, tror nog att det blir en tur till skogen. Hoppa lite över stock och sten.

Skönt att värmen har kommit tillbaka. Var varmt igår och idag är det också riktigt varmt. Det var lite på tiden tycker jag eftersom det faktiskt är juni imorgon.

Sjukhusbesöket

Nu tänkte jag skriva lite kort om mitt besök på sjukhuset i fredags. Blev ju ingen video, men det kommer nu på fredag. Händer ju inte överdrivet mycket ändå, så det kanske var lika bra att jag inte hade tid att göra en. Hur som helst, jag är inte gravid. Haha, Lika bra att börja med det. Tog upp sänkningen av dosen och det var ju på grund av biverkningarna, men om jag kände för det kunde jag fortsätta med 40 mg/dag, samma dos som jag gått på hittills alltså. Jag frågade om det var någon fara med att fortsätta, men det var det inte och därför tänker jag göra det. Om det däremot blev sämre med ögonen eller om värken blev för svår skulle jag halvera dosen. Hon sa även att om ögonen blir sämre måste jag höra av mig så hon kan ge mig en remiss till ögonkliniken. Jag berättade att jag är lite orolig att roaccutan inte ska fungera eftersom jag fortfarande får en hel del finnar och på ställe där jag aldrig haft, men det var tydligen normalt. Det tog längre tid för en del helt enkelt.

I lördags började jag få en böld på kinden och igår var den enorm. Känns ju kul att få bölder, verkligen. Gör så jäkla ont och dom försvinner ju aldrig, men jag var brutal mot den fast jag vet att jag får hemska ärr av det och nu hoppas jag att den snart är borta. Igår var även mitt vänstra öga (det som jag har problem med) jätterött när jag vaknade. Har tvättat flera gånger om dagen och nu börjar det bli bättre som tur är, men kommer det tillbaka är det väl kontakt med läkaren som gäller.

Ja, det är väl det som jag kan komma på nu. Kanske kommer på något senare, men då kommer det upp i videon som jag spelar in på fredag.

Två rum och kök

Här kommer några bilder på Jockes lägenhet. Mattor, gardiner och så vidare ska ju dit också.

Hall och kök.

Vardagsrum. Jocke står där och tar bort katthår från soffan, haha.

Sovrum.

Badrum och balkong. Balkongen är i sovrummet med fönster mot köket.


Fin va? Han trivs i alla fall som fisken i vattnet och en sak som är lite rolig är att jag har bott på samma gård. Första våningen på huset som syns bredvid, fönstret som är till höger om balkongen var mitt sovrum så jag hade balkongen. Lyxigt värre, haha.

Enya har det bra

Trött, men har sovit längre än jag gjort på länge. Vaknade till några gånger för att jag hade ont i hela kroppen. Blir lite lätt trångt med två hundar i en smal säng, men Enya tycker om att ligga och mysa så det är väl klart att hon ska få göra det. Hon låg inte i sängen hela tiden utan hon har hittat sin plats i Jazmins Lady och Lufsensäng. En annan gång vaknade jag till för att Enya morrade på Jazmin, men tyvärr struntar hon i det så jag fick säga till henne att låta Enya vara. Hon försöker ju fortfarande få henne att para sig, eller själv försöka på henne, och det tröttnar nog Enya på och försöker säga ifrån. Men förutom det kommer dom bra överens :-)

Igår hände en konstig sak. Enya låg i Jazmins säng som står precis innanför min dörr när Kevin kom in med en cykelpump i handen. Enya blev så jävla rädd och kröp ihop med svansen mellan benen och tokmorrade och skällde samtidigt som hon försökte hitta någonstans att gömma sig. Stackars lilla hund.

Dom har precis varit ute på en liten promenad och så har dom fått frukost. Köpte en nytt foder till Enya igår och även ett antiklischampo så hon och Jazmin ska få bada lite senare och även få klorna klippta. Annars hade jag tänkt visa några bilder som jag tog på Jockes fina lägenhet. Knäppte bara av, så det är ju inga superbilder haha men man ser i alla fall hur den ser ut. Vi hann få i ordning allt under helgen och nu fattas det bara ett köksbord och några mattor typ.

Så titta gärna in här lite senare för att se bilder och så ska jag ju som sagt berätta om sjukhusbesöket. Det gick både bra och dåligt tycker jag.

Nu är jag hemma

Ja, nu är jag hemma och har internet så nu kan allt bli som vanligt haha. Har varit några stressiga dagar, men trots det har det varit himla bra tycker jag. Lugnt och skönt liksom. Blev hemkörd idag av Jocke och då fick jag Enya med mig, så hon sitter och tittar på Olga nu. Hon är ju helt besatt av henne, haha. Jazmin måste vara i höglöpet för hon viker svansen åt sidan som bara den och försöker få Enya att para sig med henne. Hon är ju bara för mycket. Har varit skönt att slippa henne dom här dagarna faktiskt. När åkte jag? I onsdags och då hade jag ju bara varit hemma ett par dagar. Lite jobbigt för mamma kanske med allt spring, men nästa gång jag åker till Jocke kan jag kanske ta med mig Jazmin. Hon är en riktig Kungshallshund :-P Men det är bara om Enya är såld, annars får jag väl vänta med att åka till Nybro. Inte lika roligt nu liksom när inte Sonny kan titta förbi i tid och otid, haha.

Nu ska jag fixa lite på mitt rum och sedan tänker jag... hmm, jag vet inte. Äta kanske. Fast jag är inte hungrig. Men på tal om mat, igår åt jag på Baroness för första gången i mitt liv. Tror att jag har hämtat pizza där en gång när jag gick på högstadiet, men det är allt. Det var ju pappa som bjöd mig och Jocke och jag valde raggmunk med fläsk. Himla gott, men kanske inte den mest lämpliga maträtten med tanke på tänderna. Fick ganska ont och bestämde mig än en gång för att sluta äta tuggmat.

Imorgon kan jag berätta lite kort om mitt återbesök i fredags. Blir ingen video förrän på fredag har jag bestämt.

Middag med pappa

Lördag och jag vet inte riktigt vad som händer idag. Vi har släpet till 11, så Jocke ska väl leta soffa tror jag. Sedan ska vi ut någonstans och äta med pappa. Han skrev i torsdags och frågade om vi ville äta ute med honom och det kan vi väl göra. Vi ska ju ändå äta, som han så fint sa haha.