Söt liten dunboll

Titta vilken söt liten bebisand! :-)

Kom flera stycken när vi var och matade fåglarna. Så söta! Tyvärr fick jag inga bra bilder (ja, bortsett från den här då kanske) så jag tänker cykla in till stan snart igen för att fota dom med min andra kamera. Får bli väldigt snart så dom inte hinner växa upp eller ännu värre... bli uppätna. Men på söndag har jag nog tid. Vi matade gässen också, men dom var smått aggressiva så vi fick fly fältet ungefär, haha.

Marlene gräver efter mer bröd till dom otacksamma gässen.

Kanske den mest "turistiga" bilden jag någonsin tagit och då är jag inte ens turist, haha.


Oj, vilka vardagsbilder det blev va? haha. Glömde bort kameran helt och hållet faktiskt, det var inte förrän Marlene tog upp sin som jag kom på att jag också hade en. Fotade lite med hennes kamera också och det var inte igår som jag höll i en sådan liten sak. Den liksom försvann i handen, haha.

Nu ska jag gå och försöka krafsa bort massa äckel på min axel och ner mot bröstet. Ser ut som en hel lusfarm där. Min väska tålde visst inte så bra att ligga mot varm hud så den har smutsat ner mig med massa väsksmulor... eller vad man nu ska kalla det. Ser ruskigt fult ut i alla fall. När det är gjort måste jag tömma min mobil för ja... nu är det tydligen dags att byta igen. Efter den här gången tänker jag inte byta mer! Börjar bli lite jobbigt, buhu. Haha, visserligen får jag en väldigt ny telefon istället men alltså... nja, jag presenterar den nog i bloggen imorgon. Ni får ha en bra kväll!

Till stan idag

Var sjutton har solen tagit vägen? Igår bestämde jag mig för att ha klänning (var tvungen att hänga fram och vädra den lite eftersom den hängt ett år i garderoben och jag gillar inte när saker luktar garderob) på mig idag. Visa upp mina fula och väldigt bleka ben lite grann, men när jag vaknade såg jag bara massa moln. Det blåser dessutom rätt friskt, så det är säkert inte ens varmt ute. Varför skiner aldrig solen när jag byter till lite mer somriga kläder? Det är likadant varje gång, så i fortsättningen när det är dåligt väder kan ni skylla på mig för det kanske är jag som har framkallat det, haha. Men solen kommer nog lite senare, den försöker ta sig genom alla moln... så kanske, kanske.

Ska till stan idag och träffa Marlene en stund. Blir väl fika och lite så. Jag laddade mitt ena kamerabatteri igår för jag köpte ju trots allt en till kamera för att ha som "vardagskamera" men jag är dålig på att ta med den. Idag ska den med och så får vi väl hoppas att jag kommer ihåg att använda den.

Sprayar Rocco med vatten

Det är riktigt varmt alltså, men jag klagar inte. Rocco däremot är väl inte helt lycklig över det, men jag duschade av han lite förut och nu efter att vi hade varit ute tog jag sprayflaskan och sprutade ner honom med vatten. Det gick bra så länge jag inte var i ansiktet, haha. Då blev han helt tokig och sprang iväg.

Vad har jag annars gjort idag då? Mamma är ju i Nybro hos Jocke och Lill, så jag har varit hemma och gått ut med Rocco när det har behövts. Har tränat ett par gånger också, så nu har jag ganska ont i benen. Fick ett väldigt tråkigt SMS av Jocke i förmiddags., blev faktiskt ledsen (bara för att det sällan blir som planerat när jag är inblandad) men lite senare löste det sig. Det var om resan på måndag, men den blir av... precis som planerat. Eller ja, Lill följer också med men det är ju helt okej. Hon är inte så jobbig att vara med :-P

Vet inte riktigt när mamma kommer hem, men nu ska jag titta på TV en stund. Vila mina trötta ben. Lite sugen på glass, men det finns ingen. Det enda vi har är jordgubbar i frysen. Kanske kan mixa dom och äta. Det är inte direkt glass, men kallt och gott är det ju i alla fall.