Liten fjäril på söt blomma

I Finland

Sist jag var i Nybro pratade vi om att fira när jag slutar med min medicin. Ullared kom på tal och även någon kryssning (Finland/Polen). I natt drömde jag att vi åkte till Finland, men vi tog det inte direkt när jag slutade utan vi flyttade fram det till min födelsedag. Väl i Finland tappade jag bort Jocke och Sara och självklart gick jag vilse. Jag gick och gick och hamnade till slut på någon skum gata långt bort från alla människor. Fortsatte gå och då mötte jag ett gäng. Rädd som jag är var jag nära att vända, men då såg jag att en av dom var Bam, haha. Gick fram (ja, för det skulle jag ju säkert göra om det var på riktigt...) och så stod vi där och snackade ett tag. Gratulerade varandra eftersom vi fyller år samma dag och sedan kom jag på en sak. Jag bad honom ringa Ville (Valo) och när det var gjort flög vi till Kalmar. Vi åkte in till stan, gick upp för några trappor och ringde på. Marlene öppnade och så fick hon sin försenade födelsedagspresent av mig, en träff med Ville. Haha, ibland är det verkligen roligt att drömma.

Jag fortsätter att redigera bilder, men nu är jag snart färdig. Äntligen! Av 500 bilder blev det bara knappt hälften kvar. Det säger väl allt om hur dålig jag har blivit.

Roaccutanuppdatering

Idag måste jag fortsätta redigera bilder, så att jag kan få iväg dom och så tänkte jag försöka göra något roligt gratulationskort till Jocke som fyller år nästa vecka. Jag ska ju dit och vara hundvakt då så då får han sina presenter. Eller ja, tavlan hinner nog inte komma men den får han en annan gång då.

Hade planerat att göra en roaccutanvideo idag, men jag känner inte för det så jag tänkte bara skriva lite kort om hur det går. Det mesta är som vanligt. Torra läppar, smärta i hela kroppen. Ögonen är nog inte lika torra för jag droppar bara ett par gånger om dagen nu och det känns inte speciellt obehagligt mellan gångerna. Jag har fått några finnar i ansiktet (på näsan och käklinjen) och även på ryggen vilket är mindre kul. Jag upplever det som att jag har lite fetare hy i ansiktet igen och ja... jag tycker det känns som att jag är på väg mot hur det var förut, innan medicinen. Och då går jag ändå på samma dos som jag gjort hela tiden. Börjar kroppen bli van nu eller vad är det frågan om?

Känner för att baka kärleksmuns, men vet inte om jag orkar ta mig till affären. Kanske imorgon. Nu blir det bildredigering.