På jobbet

Nu är jag på jobbet, men ingen behöver vara orolig att jag använder deras datorer för det har jag verkligen inte tid med haha. Tidsinställt inlägg med andra ord. Stressar ju som ett litet nervöst marsvin (utan att slarva så klart) och ändå tar det så lång tid att bli färdig. Cyklade ju hit idag och jag hoppas att cykeln är hel när jag slutar. Och att det inte har kommit massa snö. När jag var ute med hundarna i eftermiddags kom det några snökorn och då tänkte jag att det nog skulle vara kört, men det kom inte mer.

När jag kommer hem ska jag gå ut med Jazmin för då kanske jag kan få sova lite längre imorgon.

Ett rött litet hjärta

En sång som fanns på ett kassettband (haha, kassettband) som vi hade när vi var små.

Min hårbotten kliar

Igår började min hårbotten att klia. Det håller på att göra mig galen. Att klia tillbaka är en väldigt dum idé, men ibland är det svårt att låta bli. Försöker att bara "klappa" på huvudet för att stilla det värsta, men det hjälper inte. Ögonen är lite torra också, dom skaver lite redan under förmiddagen. Ja, ni vet så som det känns när man är riktigt, riktigt trött. Blir det värre måste jag till apoteket och köpa ögondroppar, men det kanske vänder. Får vänta några dagar och se. Ryggen och resten av kroppen är i alla fall lite bättre för tillfället och det är nästan det enda som räknas nu. Kliandet kan man stå ut med lättare, men när man nästan inte kan gå på grund av smärta är det bara jobbigt.

Jobba ikväll då. Cykeln var hel, behövde bara trycka i lite luft i framdäcket så ikväll ska jag cykla för första gången på flera månader. Blir intressant, men om jag bara tar det lugnt ska det nog gå bra. Är ju små isfläckar som jag oroar mig för eftersom jag har en förmåga att alltid hitta dom när jag cyklar, så det är därför jag väljer att inte cykla vintertid. Det värsta vore ju ändå om jag kom ut när jag är färdig och ser att jag har fått punktering. Dom där småstenarna som ligger över allt är inte att leka med.