MobiTime

Sitter i stan hos katterna. Har varit här ett bra tag nu. Fick bli bussen idag för det är så himla kallt. Solen skiner och det är underbart på alla sätt och vis, men ja... lite kallt som sagt. Hoppade av vid Åhléns för jag skulle köpa fler gardinomtag och även fläskfilé till middagen. Köpte två omtag igår, men jag behöver kanske två till. Vita rosor är det. Jättefina.

Katterna har fått fisk och jag har smakat knäck som jag hittade i kylskåpet. Vi gör aldrig det hemma, så det var gott. Jag gör ju så mycket annat godis, haha.

Måste säga att jag verkligen gillar KLTs app. Riktigt användbar, särskilt om man vill veta om bussen är i tid. När jag skulle åka in hit stod jag och väntade och eftersom det var så kallt tittade jag ofta på klockan. Sedan kollade jag appen och såg att nu skulle bussen vara framme. Tittade upp och japp, då kom den där. Supersmidigt. Det gör ju att om man har nära till busshållplatsen behöver man inte gå så tidigt för man vet exakt var bussen håller hus. Nu till exempel är den vid hållplatsen som jag åker från och om 31 minuter är den här igen. Hittills en minut sen, men genom att hålla koll på appen kan jag lätt se om den kör in tiden eller blir ännu mer sen. Till våren tror jag att man ska kunna betala sin biljett med mobilen också och det är ju väldigt smidigt.

Tänk att i år är första gången på väldigt många år som jag inte har en livrädd hund där hemma. Det är skönt, men åh vad jag saknar henne! När jag har ätit och så tänker jag ta ut Bam på en liten promenad innan det brakar loss rejält. Hittills har han inte brytt sig om smällarna, men det gjorde inte Jazmin heller först. Hon blev ju skrämd när någon smällde precis runt hörnet där vi kom, så det bästa är att inte vara ute alls. Tycker dock att väldigt många håller sig i skinnet i år och väntar. Det har inte alls varit lika intensivt som alla andra år.

Det blev pannkakor idag

Innan jag började jobba gick jag in på Åhléns och tittade lite. Jag vill ha nya gardiner, men jag är nog inte beredd att lägga så mycket på en sådan tråkig sak. Tänkte att dom kanske hade några fina på rea, men det var som vanligt när det är rea. Bara skit! Jag hittade ett par fina till fullpris, men dom kostade över 200 kronor styck. Varför gör dom så? Vem behöver bara en gardin liksom?

Efter Åhléns gick jag till första jobbet och efter det gick jag och köpte mig lite mat. Det blev pannkakor med supergod jordgubbssylt. Åt hemma hos Marlene så att hennes katter fick sällskap och efter ett tag tyckte jag att det var dags att bege sig till den andra kliniken. I början idag var jag riktigt rädd. Det lät som att det var någon på uppevåningen, men det var larmat när jag kom. Trodde att någon bröt sig in, men sedan förstod jag vad det var jag hörde. Smällare och raketer. Haha, vad löjlig jag kände mig då, men man vet aldrig vad folk får för sig.

När jag skulle cykla hem var det riktigt kallt. Alldeles stjärnklart. Nu ligger jag och tittar på Dear John och imorgon ska jag cykla till stan igen. Mata och underhålla katterna ännu mer :-) Cyklar dit tidigt så att jag hinner vara där länge, så dom slipper vara ensamma så mycket. Kan ju ta med kameran och fota dom lite.

Bam är en hare idag

Gick och la mig ganska tidigt igår för jag fick migrän igen. Vaknade någon gång i natt och var så yr när jag vände huvudet. Sedan sov vi till 10:15. Skönt. Har fortfarande ont i huvudet, men bara vanligt ont. Tog ut Bam som var jätteskum. Kom en HSB-kille och Bam blev så jäkla rädd när han gick efter oss att han skrek och försökte fly. Han slutade inte förrän en bit senare när han inte längre såg killen. Fortsatte gå och på vägen håller dom på med en ny cykelbana och då är det ju traktorer och så där. Vi har gått förbi många, många gånger och han har aldrig brytt sig men idag var han livrädd. Skrek och försökte fly hemåt. Vad har det tagit åt honom?

Mamma åkte precis till Ikea och jag sitter och äter frukost. Ska jobba senare och även handla ett par saker på stan. Det där goda jordgubbsvinet, bland annat. Måste även packa ner min andra kamera för jag har fått den också såld nu. Han som köpte min förra är fortfarande konstig och håller på, så jag hoppas att den här är annorlunda.