Måste ha alkohol

Det gick lite vilt till förra helgen när jag var i Orrefors. En av tre (ja, så vilt var det haha) gick helt desperat lös på en bag-in-box i ett försök att döva något. Kanske halva glaset senare var vinet tydligen äckligt på grund av att det var varmt. Tur för mig att jag inte dricker. Verkar inte vettigt att hälla upp något för att sedan hälla ut det igen. Så skulle jag aldrig få för mig att göra med exempelvis cola :-P

Det desperata öppnandet finns även på film, så jag ska se när jag känner för att klippa ihop det.
Måste hitta någon passande musik för rösten kan jag inte ha kvar. Flickan har ett ovårdat språk som inte lämpar sig för youtube, eller någon annanstans för den delen. Haha, men ja så det klippet kan ni ju hålla utkik efter.

Novas första steg själv

Nu har besöket åkt och jag måste säga att kladdkakan var extremt god. Riktigt lyckad faktiskt. Inte för att jag brukar misslyckas med dom, men den här kändes lite bättre än vanligt.

Jag lekte lite med Nova, som vanligt haha. Vi gick och skulle titta på hamstern och alltid när jag håller på med Nova försöker jag få henne att gå själv för jag tycker att det liksom är dags. Hon blir ju snart 19 månader. Gjorde allt som jag brukar och helt plötsligt bara tog hon ett par steg. Jag skrek "hon gick, hon gick!", men dom verkade inte tro på mig så jag var tvungen att visa igen. Kul om hon inte hade gått då, haha. Men det gjorde hon och alla hejade och tjoade för att dom var så glada att hon äntligen gick sina första steg helt själv. Det slutade med att hon gick ganska långt för att vara första gången. Hon vinglade till lite ibland och blev stående böjd framåt (haha, det såg sjukt roligt ut) och då bara skrattade ungen innan hon reste på sig och fortsatte gå mot Olgas bur. Tänk att 26 gram hamster kan vara ett så stort dragplåster, haha. Thank God för Olga och faster :-P

Nu ska jag snart gå ut med Jazmin, var bara tvungen att uppdatera lite snabbt om vad som hände när Nova var här. För det är ju lite av en historisk händelse, haha.

Sockerfingrar