Måste ha alkohol

Det gick lite vilt till förra helgen när jag var i Orrefors. En av tre (ja, så vilt var det haha) gick helt desperat lös på en bag-in-box i ett försök att döva något. Kanske halva glaset senare var vinet tydligen äckligt på grund av att det var varmt. Tur för mig att jag inte dricker. Verkar inte vettigt att hälla upp något för att sedan hälla ut det igen. Så skulle jag aldrig få för mig att göra med exempelvis cola :-P

Det desperata öppnandet finns även på film, så jag ska se när jag känner för att klippa ihop det.
Måste hitta någon passande musik för rösten kan jag inte ha kvar. Flickan har ett ovårdat språk som inte lämpar sig för youtube, eller någon annanstans för den delen. Haha, men ja så det klippet kan ni ju hålla utkik efter.

Novas första steg själv

Nu har besöket åkt och jag måste säga att kladdkakan var extremt god. Riktigt lyckad faktiskt. Inte för att jag brukar misslyckas med dom, men den här kändes lite bättre än vanligt.

Jag lekte lite med Nova, som vanligt haha. Vi gick och skulle titta på hamstern och alltid när jag håller på med Nova försöker jag få henne att gå själv för jag tycker att det liksom är dags. Hon blir ju snart 19 månader. Gjorde allt som jag brukar och helt plötsligt bara tog hon ett par steg. Jag skrek "hon gick, hon gick!", men dom verkade inte tro på mig så jag var tvungen att visa igen. Kul om hon inte hade gått då, haha. Men det gjorde hon och alla hejade och tjoade för att dom var så glada att hon äntligen gick sina första steg helt själv. Det slutade med att hon gick ganska långt för att vara första gången. Hon vinglade till lite ibland och blev stående böjd framåt (haha, det såg sjukt roligt ut) och då bara skrattade ungen innan hon reste på sig och fortsatte gå mot Olgas bur. Tänk att 26 gram hamster kan vara ett så stort dragplåster, haha. Thank God för Olga och faster :-P

Nu ska jag snart gå ut med Jazmin, var bara tvungen att uppdatera lite snabbt om vad som hände när Nova var här. För det är ju lite av en historisk händelse, haha.

Fullt hus, fullt ös

God morgon!
Härlig dag va? Ögonen svider, vinden far på rätt så bra där ute och trots att solen skiner är det väldigt kallt. Ah, kan det bli bättre? Mmm! Vi får gäster idag. Toppen! 12 är det bestämt att dom ska vara här. Kanske bra att det inte är så varmt för jag vet inte var dom planerar att göra av Ayla. Om hon är med får hon ju sitta i bilen eftersom hon är portad här (haha) och det är farligt om det är varmt. Men dom har lämnat hundarna hemma förut lite längre stunder, så det skulle ju fungera idag också. Men fullt hus kommer det i alla fall bli idag. Oskar är också här. Han har sovit över i natt för han och Kevin och några andra kompisar ska på Fullt ös ikväll.

Bakade en stor kladdkaka igår. Det är ju en kaka som nästan är bäst dagen efter. Blir glass till det och även två andra sorters kakor, så jag tycker att klockan kan bli 12 nu haha. Min kropp känns mycket bättre idag, det är nog jobbigast när jag reser på mig eller ska gå upp för trappan. Om det är fint väder imorgon måste jag passa på att fota vitsipporna. Katastrof ju att jag inte har hunnit med det än.

Roaccutan dag 71

Haha, snål smålänning! Men produkten är verkligen superbra!
Är så glad att jag köpte den för nu kan jag prata, äta och le utan att det gör djävulskt ont.

Superprodukt

Fredag idag, betyder det något speciellt för er? Ledighet säkert, haha. För mig betyder det att jag än en gång ska sätta mig framför kameran och säga några saker om roaccutan, trots att det kanske inte är så stora förändringar sedan sist. Känns mest som att jag upprepar mig, men eftersom jag har bestämt mig för att göra en video i veckan är det bara att fortsätta. Och idag tänker jag berätta lite om salvan som jag köpte i tisdags. Superprodukt som räddade mig kan man säga. Videon kommer väl som vanligt upp någon gång under eftermiddagen eller kvällen. Annars ska jag baka lite idag eftersom vi får gäster imorgon.

Blev jobb idag

När jag var på toaletten och gjorde mig i ordning imorse ringde mobilen, så jag fick ringa upp eftersom jag inte hörde det och jag trodde bara att hon skulle tacka för kortet jag skickade, men nej det ska tydligen regna på måndag så jag kan inte jobba då. Hon undrade om jag ville komma på lördag istället, men vi ska ha gäster då så det fick bli idag. Min stackars kropp alltså! Jag vet att jag gnäller och har mig, men ni förstår nog inte hur ont jag har. Började en timme senare än vanligt vilket var tur för det tog sin lilla tid att cykla dit. Benen orkade inte trampa. Klippte gräs, rensade ogräs och släpade runt på massa vatten dom tre timmarna som jag var där. Härligt, härligt! Sedan skulle jag ju hem också och som tur var hade jag motvind nästan hela vägen. Dock var ju benen om möjligt ännu svagare, så jag fick leda cykeln väldigt mycket för det var lite lättare att gå. Jag som nästan blev glad imorse när jag upptäckte att jag kunde gå så pass bra och så blev det jobb. Jaja, blev ju lite rikare i alla fall och det är ju alltid bra men åh vad jag önskar att sommaren går fort så att jag får sluta med den här jäkla medicinen.

Ikväll ska jag nog se några avsnitt av Skilda världar, börjar bli spännande haha. Eller inte, men jag minns inte vad som händer så det är faktiskt lite roligt.

Göteborg i sommar

God morgon!
Idag fick jag sova lite längre, duktig hund! Vid 8 väckte hon mig, men vi kunde ligga kvar en stund till innan hon började bli tokig. Är ganska kallt ute idag också. Igår bokade jag hotell i Göteborg för jag och min bror blir bjudna på en helg av våra föräldrar. En liten minisemester. Det var inte det allra lättaste att planera in tre dagar eftersom jag jobbar väldigt knasigt, typ varannan dag, och jag ville helst åka i juli. Varför får ni se då, hihi! Ser fram emot det här nu så jag hoppas att det blir av. I augusti är det planerat att Angelica ska komma hit några dagar och till hösten ska jag åka ner till henne i Lund. Skulle gjort det i sommar, men eftersom vi inte vet hur allvarliga biverkningar jag får ville vi inte chansa.

Jag är så himla torr i munnen nu för tiden. Särskilt om nätterna. Vaknar och har inte en droppe saliv där och det är lite jobbigt. Näsan är väldigt svullen och det är också jobbigt. Är lite förkyld, så det kanske har lite med saken att göra... hoppas jag. Imorgon är det dags för en roaccutanvideo igen och så har jag en hel del klipp från helgen som jag måste göra något med. Får se när jag orkar. Måste fixa med min lön också för något har blivit fel med den. Skulle vilja gå ut och fota lite, men jag är fortfarande inte helt återställd efter min framfart i trädgården i lördags. Överansträngde mig verkligen då. Nu kan jag nästan gå utan att benen viker sig vilket ju är ett litet framsteg, men jag har fortfarande väldigt ont i hela kroppen. Måste även bära upp och laga Kevins cykel och då lär jag väl få så där jobbigt ont igen. Dag 70 idag och det mesta känns bara jobbigt!