Förkyld

Haft ont i halsen några dagar ju och igår blev jag snorig också. Idag är det värre. Kom inte ett ljud från mig när jag skulle prata med Enya, haha. Nu kan jag dock prata. Solen skiner idag, så jag kanske går ut en stund innan jag ska åka hem. Då kommer det bilder också. Tycker inte om att ha så här många textinlägg utan bilder eftersom det är en fotoblogg. Men jag får väl ta igen det senare.

Har ätit ett par mackor, men jag har ont i tänderna så jag får nog ta det lite lugnt med maten idag. Fick ont efter att jag åt pizzan igår. Nej, nu ska jag fortsätta titta på Jims värld. Skriver mer ikväll och då kommer även lite bilder. Adjö!

Varit på äventyr

Nu är vi hemma. Har varit på äventyr i Nybro hela dagen. Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt, sitter vid Jockes dator och trots att den också är en mini som min är det svårt att skriva på den. Han påstår att det är för att det är mörkt här och att jag kan tända lampan bakom mig, men vad vet han haha.

Vi har varit i lite affärer och hos farmor som hade bakat bullar. Vilken tur vi hade, hennes bullar är dom godaste. Farmor bara tjatar om den där rödvinssåsen, haha. Jag tog några bilder på henne och Nova, men dom kommer när jag är hemma hos mig igen imorgon.

Nu skiter jag i det här, hade tänkt ladda upp fler djurparksbilder, men jag orkar ju inte starta min dator nu. Vi ska äta pizza och så nu.

Inte hemma

God morgon!
Vaknat upp efter en hyfsad natt nere i en källare i Orrefors. Jag har haft en elkamin här inne och det är tur för annars hade jag frusit ihjäl tror jag. Har startat den lite då och då för att få upp värmen. Åkte med Jocke hem igår och jag stannar väl här till imorgon tror jag. Skulle ju till banken idag egentligen, men mamma var snäll och lovade att ta det istället.

Jag har alltså sovit i källaren och jag har ingen aning om hur vädret ser ut för dom har målat dom små fönsterna här inne svarta. Vet inte om dom andra är uppe eftersom dom sover två våningar upp. Jag skulle egentligen haft Ayla här nere, men Sara ska tydligen upp och väcka sin bror så han inte kommer för sent till jobbet och då ville hon ha med henne dit så jag sa att då kan Ayla sova där uppe istället. Jag fick en ficklampa i alla fall, haha. Mörkrädd som jag är.

Jag fotade lite igår, men receptet och så kommer inte upp förrän jag kommer hem. Nu ska jag kika runt lite innan jag går upp och äter något. Får se vad vi hittar på idag. Brukar inte vara allt för mycket. Kanske kan få folket att gå ut en stund om vädret är hyfsat, så att jag kan fota hösten i Orrefors.