Besök idag

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockorna en timme?

Idag kommer min bror med familj på middag, eller lunch kanske man ska kalla det. Dom kommer tydligen tidigare än vanligt, men vi får väl se när dom dyker upp. Dom sover säkert än. I natt vaknade jag av att jag hade ont i halva ansiktet. Har en stor böld (enorm finne) strax under ögat och den sidan hade jag råkat sova på. Gjorde så sjukt ont. Vill bara skära upp den med en kniv och släppa ut allt äckel, men det går ju inte. Dels gör det ju fruktansvärt ont haha men det är också dom här bölderna som lämnar dom djupaste ärren.

Ska väl gå och diska lite snart, frukost tänker jag inte äta någon eftersom vi ska äta så himla tidigt idag. Men jag måste diska för vi ska ha köttfärssås och den grytan är använd just nu. Senare idag kommer det nog upp lite fågelbilder.

Ingenting varar för evigt

Nyss kändes det som att jag hade grus i munnen. Spottade ut det och såg att det var en liten bit tand, eller kanske lagning, så nu är hålet på vänster sida större. Det gör inte ont, men det kommer väl med tiden. Det vet jag. Har ju ont lite då och då, men nu är det faktiskt väldigt länge sedan. Peppar, peppar (haha). Det var den lyckliga dagen det, ungefär. Nej, men det är jag fortfarande för ingenting slår att hitta en sak som man har letat efter så länge. Tjoho! Hade jag haft ont i tanden nu hade det nog varit lite annorlunda. Så tur i oturen då.

Är några filmer som jag ska se ikväll, synd bara att jag inte har något godis. Haha, ja tänderna ramlar sönder men jag äter ändå godis. Det är väl lika bra, ska man dö kan man ju lika gärna dö glad och full med godis. Japp! :-P

Håller på att redigera bilderna på fåglarna och dom blev kanske inte så bra som jag hoppades, men det är bättre än dom tidigare bilderna på dom där sorterna. Eller vad man säger. Arter kanske.

Lycklig tjej

Idag är en bra dag. En sådan dag som man inte vill ska ta slut, eller nästan som att det är en dröm som man inte vill vakna upp ur. Trots att jag har en jävla smärta i ansiktet av stora bölder och inte sov riktigt i natt på grund av det är jag så himla glad. Så lycklig. Haha, för en del är det här kanske världens skitsak, men för mig är det nog det bästa som kunde hända just nu.

Vaknade vid halv 9 imorse och tänkte att jag skulle gå upp så att jag kom i tid till second handaffären. Tänkte bosätta mig där två dagar i veckan (dom har ju bara öppet två dagar) bara för att kanske lyckas få tag på en spelande julkyrka. Ändrade mig och försökte somna om, men vid 9 kom jag på att jag nog ändå skulle cykla dit. Gick upp, ut med Jazmin lite snabbt och sedan slängde jag i mig en smörgås. Hade först inte tänkt äta alls, men det är nog bra att ha något i magen. Cyklade dit och var där nästan en kvart innan dom skulle öppna. Det kom mer och mer folk och en del ställer sig inte sist i kön utan tränger sig och jag vill helst inte synas så jag säger inte ifrån. Lite dumt, men så är det. Personalen kom och öppnade och jag pressade mig in. Tog en korg och sprang bort till julhyllorna. Ingen kyrka. Tittade noga, i flera minuter, men jag kunde inte se någon. Tänkte att jag lika gärna kunde kika på resten av sakerna, kanske fanns något annat roligt. Började gå runt och då såg jag att dom hade ställt upp fler julhyllor på ett annat ställe i affären. Skyndade mig allt jag kunde och när jag kom närmare såg jag två kyrkor och en massa folk som var på väg dit. Åh, jag skyndande mig ännu mer och ursäktade mig för fullt, haha. Jag måste ha sett helt galen ut. Snabbt slet jag ner den röda kyrkan, det fanns en med svart tak också, men röd är finast tycker jag. Kollade så att den spelade och det gjorde den. Då var det bara ljuset kvar. Jag frågade en personal om dom hade testat den, men det visste hon inte så hon visade mig ett kontaktuttag. Det var ju bara det att kontakten på kyrkan är urgammal och passade inte deras uttag, men jag chansade. Köpte kyrkan (hade varit så dum annars) och den spelar ju i alla fall. Det är nästan det viktigaste. När jag kom hem testade jag den och jo då, den lyser också. Så himla underbart! Jag är verkligen superglad. Ler med hela ansiktet och jag skulle nästan kunna gråta så lycklig jag är. Taket ska lite mer åt höger på bilden, men jag orkade inte ta om den när jag upptäckte felet.Drack lite och sedan gick jag ut med kamera. Tänkte försöka fota dom fina sidensvansarna och det lyckades jag med. Jag vet inte hur bilderna blev än, men jag var väldigt nära dom vilket jag aldrig har varit förut. Jag såg även flera domherrar som jag fotade, aldrig varit så nära dom heller. I alla fall inte med kameran i närheten. Tror jag. Hur som helst så är jag helnöjd med den här dagen och klockan är inte ens halv 1.

Finne ger fläskläpp

Igår hade jag en liten finne på överläppen. Framåt kvällen blev den bara större och större och ännu lite senare såg det ut som att jag hade varit i slagsmål. Värsta fläskläppen och ont gör det. När jag berättade för pappa bara skrattade han, han tyckte att det var roligt. Jag kan säga att det är inte det minsta roligt.

I natt har jag drömt om Nybro. Jag var där med Angelica (som sedan övergick till att vara min före detta bästis Sophie, konstigt det där). Jag visade runt alla ställe som jag hade lekt på som barn och efter ett tag satt vi på något slags tåg tillsammans med bröderna Pontus och Alexander, haha. Det var en ganska trevlig dröm, men samtidigt ganska lustig.

Jazmins mage gurglar ihjäl sig. Den har gjort det sedan imorse någon gång, men då lät det mer som en skrikande gris än gurgel. Hon äter väldigt dåligt nu för hon är skendräktig, så det har väl med det att göra skulle jag tro. Både hon och Rocco ligger i min säng nu. Rocco snarkar, haha. Jag ska försöka äta lite, blir jobbigt med tanke på läppen, och efter det ska jag cykla ut och kolla upp en väg. Ska även till Rusta och köpa bubbelplast. Bra att ha eftersom jag har sålt en del ömtåliga saker på Tradera.

Död arm och Magnus Carlsson

Sitter och kikar i lite reklam som kom idag. Har ätit lite och tänker inte göra något mer än titta på TV resten av dagen. Duscha kanske jag också gör, men förutom det ska jag inte göra något. Min högerarm är sönder typ. Fick trimma en massa idag och det gick ju bra just då, men när jag var färdig kände jag hur armen slutade fungera. Jag hatar verkligen att trimma, men nu blir det inte fler gånger det här året och det är skönt. Blev lite övertid idag och det säger jag ju inte nej till. Behöver alla pengar till sjukhus och medicin. Fötterna värker också, det gör dom alltid när jag har använt gummistövlarna. Det blir hårt på stortårna, på sidorna, och det gör ont. Anklarna gör också ont för stövlarna skaver där. Nej, nu blir det soffan.

Aah, Magnus Carlsson ska sjunga och signera skivor på Media markt på lördag vid 12. Det mååååste jag ju bara gå på! Eller inte, haha. Nu vet jag i alla fall att jag ska undvika att sticka till det området på lördag, Ola kommer tydligen också. Lär ju vara smockat med löjliga människor.

Jobba idag

Tjoho, idag ska jag jobba. Haha. Usch, jag ska klippa gräset men som tur är har det inte varit frost i natt. Jag känner mig jättedum när jag klipper ett frostigt gräs. Lite som snubben i Svenska hjärtan, han som klipper när det är snö. Sov så hårt i natt att ögonen inte riktigt ville öppna sig när det var dags att gå upp. Jobbigt, jobbigt. Men nu är dom öppna och jag känner mig pigg. Ska snart gå och göra mig i ordning. Var bara tvungen att skriva av en adress för jag ska posta ett paket på hemvägen.

Nu är det snart en ny vecka och då ska vi börja ha Nova lite. Så roligt! :-) vet inte vilka dagar och så det blir än, men det gör ju inte så mycket. Vi får reda på det nästa vecka tror jag. Hon kanske kan få fart på mitt fotande. Vem vet.

Sjukhuset den 15 november

Äntligen kom min kallelse, så den 15 november ska jag till sjukhuset. Det dumma är att just nu behöver jag inte åka dit, men jag vet att problemen kommer tillbaka så det är lika bra att göra det. Frågan är ju bara om jag kommer få någon medicin om jag inte har något när jag kommer. Men jag har tagit kort, så det är ju bara att skriva ut och ta med och visa upp så ser hon hur jag brukar se ut. Det är fan dyrt att åka dit. 300 spänn plus eventuell medicin då. Jag blir ruinerad, så adjö med alla mina drömmar men det får det väl vara värt. Eller något.

Ska väl fortsätta diska nu så jag slipper ett stort berg imorgon när jag ska jobba.