SidensvansarBesök idag

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockorna en timme?

Idag kommer min bror med familj på middag, eller lunch kanske man ska kalla det. Dom kommer tydligen tidigare än vanligt, men vi får väl se när dom dyker upp. Dom sover säkert än. I natt vaknade jag av att jag hade ont i halva ansiktet. Har en stor böld (enorm finne) strax under ögat och den sidan hade jag råkat sova på. Gjorde så sjukt ont. Vill bara skära upp den med en kniv och släppa ut allt äckel, men det går ju inte. Dels gör det ju fruktansvärt ont haha men det är också dom här bölderna som lämnar dom djupaste ärren.

Ska väl gå och diska lite snart, frukost tänker jag inte äta någon eftersom vi ska äta så himla tidigt idag. Men jag måste diska för vi ska ha köttfärssås och den grytan är använd just nu. Senare idag kommer det nog upp lite fågelbilder.

Ingenting varar för evigt

Nyss kändes det som att jag hade grus i munnen. Spottade ut det och såg att det var en liten bit tand, eller kanske lagning, så nu är hålet på vänster sida större. Det gör inte ont, men det kommer väl med tiden. Det vet jag. Har ju ont lite då och då, men nu är det faktiskt väldigt länge sedan. Peppar, peppar (haha). Det var den lyckliga dagen det, ungefär. Nej, men det är jag fortfarande för ingenting slår att hitta en sak som man har letat efter så länge. Tjoho! Hade jag haft ont i tanden nu hade det nog varit lite annorlunda. Så tur i oturen då.

Är några filmer som jag ska se ikväll, synd bara att jag inte har något godis. Haha, ja tänderna ramlar sönder men jag äter ändå godis. Det är väl lika bra, ska man dö kan man ju lika gärna dö glad och full med godis. Japp! :-P

Håller på att redigera bilderna på fåglarna och dom blev kanske inte så bra som jag hoppades, men det är bättre än dom tidigare bilderna på dom där sorterna. Eller vad man säger. Arter kanske.