Nova och Enya på besök

Jag och Nova sitter och vinkar till varandra. Hundarna ligger på rad i storleksordning. Rocco, Enya och Jazmin. Jazmin spände sig lite innan när jag klappade Enya, men annars har det gått bra hittills. Jag gick ut en sväng med Enya förut för att hon inte ska kissa inne. Får nog gå ut lite oftare med henne för dom tror att hon löper och då brukar dom kissa mer. Onödigt om stackarn ska råka göra det inne och bli skamsen på grund av det.

Ska väl snart äta lite frukost och sedan vet jag inte vad som händer. Nova fick med sig sin pulka, så vi går väl kanske ut med den en sväng. Blir ju en hel del spring för min del med hundarna, men det ska väl gå.

Jaha, vad gör jag nu?

Satt och försökte få ihop videon. Blev bara mer och mer irriterad för det hackade hela tiden och det brukar det inte göra. Provade att starta om datorn, men det hjälpte inte. Förstod inte vad det var för konstiga saker på klippen i programmet, det brukar inte se ut så. Då kom jag på en sak och gick och kollade kameran. Japp, felinställd! Kevin snodde den förra veckan och filmade i smyg när Jocke var här och han måste ha råkat ändra dom. Självklart borde jag ha kollat det innan jag började filma, men just för att det bara är jag som har kameran tänkte jag inte på det. Så jävla störande! Jag ägnade flera timmar åt att filma, flyttade stativet för att få olika vinklar och sjöng, sjöng, sjöng. Hela låten, varenda gång. Och nu kan jag inte använda materialet. Det skulle jag ha kunnat göra om det inte var för att bild och ljud måste vara synkade, men nu... nej! Jag blir så trött. Roligt att lägga ner så mycket tid och så går det inte. Det hade gått om min dator hade varit snabbare, men nu är den ju inte det. Skit, skit, skit! Jag orkar fan inte göra om allt och jag kan ju inte använda klippen just för att munnen rör sig. Ååh!

Sömnig tomte

Det här var anledningen till att vi bytte kläder, hon fick ta en paus och gå och lägga sig.