Det svider!

Kom precis från duschen och jag hoppas verkligen att grannarna inte hörde mina "fina" ord där inne. Hade mina gummistövlar på jobbet trots att jag vet att jag får världens skoskav av dom och jag kan ju säga att det sved så jävla mycket. Ryckte i hela benet så ont det gjorde.

Nu kommer snart Jocke hit. Ny vecka och så ju då så sover han här. Mmm, och mamma håller på att baka några bullar. Inte bra, inte bra.

Ska jag kamma gräset eller?

Hemma och rätt trött. Sov inte så mycket i natt. Pratade med Angelica igår och då när jag skulle sova kunde jag bara tänka på en enda sak. Vikt. Tog ganska många timmar innan jag somnade. Sedan fortsatte ju min dag enligt texten i förra inlägget.

Bra låt (eller i alla fall så tyckte jag det för några år sedan), men dom flesta bilderna är hemska.Jag hann jobba mina tre timmar (jag trodde bara det skulle vara två idag för det sa hon sist) innan regnet kom. Blåste och regnade hela vägen hem. Kallt. Det är liksom juni imorgon och så är det så här ruttet väder nästan dagligen. Usch, säger jag!

Jag skulle ju klippa gräset och då sa hon att jag måste klippa mer omlott för det växer ojämnt. Jag klipper alltid väldigt mycket omlott och skulle jag göra det mer blir det att jag går i samma spår, så jag förstår liksom inte vad hennes problem är. Jag kan inte rå för att hjulen på gräsklipparen trycker ner gräset här och där. Är det meningen att jag ska kamma tillbaka det och sedan klippa av det eller? Nej, jag förstår som sagt inte. Hon själv klipper ju riktigt hemskt dom få gånger som hon gör det. Inte alls på det sättet som hon har sagt till mig att göra. Det är jobbigt att klippa efter henne om man säger så. Första bilden här är på hur hon klipper (det ljusa är det klippta) och den andra är hur jag klipper (så som hon har sagt att man ska göra, jag har dock mellanrum på bilden för att ni ska se men jag klipper alltså omlott).

Stressigt

Jobbet ringde och jag måste börja tidigare idag för det ska tydligen komma 30 millimeter regn. Sprang ut med Jazmin lite fort och nu sitter jag och typ hetsäter frukost. Ska ju klippa gräs (igen) så jag måste dit innan regnet kommer. Kanske bara blir gräsklippning idag, jag vet inte. Var tänkt att jag skulle rensa ogräs också men kanske inte om det regnar.

Fler bilder från dopet kommer senare idag.

Varför blir bloggen vit?

Jag förstår inte varför min blogg blir vit ibland. Det är ju inte fint. Hela bloggen ska ju vara som färgen i headern. Varför är den inte det? Till exempel om man går in och ska kommentera. Vitt. Eller om man trycker bakåt. Vitt. Fult, fult, fult. Någon som vet varför det är så? Jag läste någonstans att det kunde vara på grund av högerklicksskyddet, men jag provade att ta bort det och problemet fanns ändå kvar. Dessutom har jag gjort samma på Saras blogg och där är det inte vitt.

Fler dopbilder

Här kommer ytterligare några bilder som jag tog idag.
Klicka!Fler bilder kommer senare :-)

Två färgbilder från dopet

Här är dom enda färgbilderna från dopet som ni får se. Det är jag och Bettan. Haha, mamma skulle ta några bilder på mig utanför församlingshemmet men dom var kritvita. Oops, fel inställning. Hon kan ju inte med det där och jag glömde att ändra från det jag hade haft där inne, haha. Fler bilder från dopet och fikat efter kommer senare. Blev så många så jag får dela upp det lite. Här är alltså två.

Det fängde i kökarna

Jaha, nu var man hemma. Vi kom för sent till dopet. Ja, lite som i drömmen för någon dag sedan men kanske inte riktigt av samma anledning som där. Bettans hår hade tydligen tagit 1½ timme att fixa haha, så dom var väl här runt halv 12 och dopet skulle börja 30 minuter senare. Man är ju tyvärr inte ensam på vägen, annars hade vi nog hunnit i tid. Tror att det är typ 5 mil till kyrkan härifrån, men vi kom bara 10 minuter för sent, tjoho haha. Tack Micke! Man kan säga att det fängde ordentligt i kökarna på vägen dit (pappa sa att det fänger i kökarna när han var liten, det svänger i krökarna alltså haha). Dopet gick i alla fall smärtfritt och Nova var så duktig så. Kevin och Saras lillebror Linus blev faddrar eller vad det heter. Jag klantade mig när jag skulle sätta mig ner, haha. Tänkte inte på att jag var så lång med skorna så det bara dånade när jag nådde bänken Haha buffel!

Efter dopet blev det fika och paketöppning och det gick också bra. Mamma är tydligen stolt över mig för att jag pratade med dom flesta och att det lät så naturligt. Haha, ja herregud. Så duktig jag är! Sedan körde pappa hem oss efter att vi hade varit och tittat på huset i Orrefors. Mamma, pappa och farmor har ju inte sett det innan, så dom passade på när vi ändå passerade. Håller på att redigera bilderna nu så dom kommer väl upp senare. Var inte så himla lätt att fota (inomhus ju) och jag hatar att använda blixt, så många blev suddiga men en del verkar vara okej. Nu vet jag i alla fall hur kyrkan ser ut för det är nog där dom ska gifta sig också.

Ut i skogen på dop

Ja, idag är det alltså dags för dop. Äntligen. Inte för att jag ser fram emot att gå in i en kyrka eller att träffa Saras stora släkt, men hon är ju som jag har berättat tidigare snart 8 månader gammal så det är på tiden. Om jag hade en unge tror jag inte att jag skulle döpa den. Varför gör man det egentligen? Hur som helst, Hälleberga ska vi till.

Har tvingat i mig en macka nu. Hade tandvärk hela kvällen igår och det sitter i fortfarande så jag får väl droga ner mig för att klara av dagen. Jag är ju inte något trevligt sällskap ändå, haha.

Nu ska jag göra mig i ordning. Uppdaterar ikväll. Då förhoppningsvis med bilder. Jag och fota inomhus är ju ingen bra kombination. Tyvärr, men jag hoppas att det är bra ljus i den kyrkan. Har aldrig varit där.