Det svider!

Kom precis från duschen och jag hoppas verkligen att grannarna inte hörde mina "fina" ord där inne. Hade mina gummistövlar på jobbet trots att jag vet att jag får världens skoskav av dom och jag kan ju säga att det sved så jävla mycket. Ryckte i hela benet så ont det gjorde.

Nu kommer snart Jocke hit. Ny vecka och så ju då så sover han här. Mmm, och mamma håller på att baka några bullar. Inte bra, inte bra.

Och ännu fler dopbilder

Här kommer dom sista bilderna som jag tog igår.
Klicka!


Ska jag kamma gräset eller?

Hemma och rätt trött. Sov inte så mycket i natt. Pratade med Angelica igår och då när jag skulle sova kunde jag bara tänka på en enda sak. Vikt. Tog ganska många timmar innan jag somnade. Sedan fortsatte ju min dag enligt texten i förra inlägget.

Bra låt (eller i alla fall så tyckte jag det för några år sedan), men dom flesta bilderna är hemska.Jag hann jobba mina tre timmar (jag trodde bara det skulle vara två idag för det sa hon sist) innan regnet kom. Blåste och regnade hela vägen hem. Kallt. Det är liksom juni imorgon och så är det så här ruttet väder nästan dagligen. Usch, säger jag!

Jag skulle ju klippa gräset och då sa hon att jag måste klippa mer omlott för det växer ojämnt. Jag klipper alltid väldigt mycket omlott och skulle jag göra det mer blir det att jag går i samma spår, så jag förstår liksom inte vad hennes problem är. Jag kan inte rå för att hjulen på gräsklipparen trycker ner gräset här och där. Är det meningen att jag ska kamma tillbaka det och sedan klippa av det eller? Nej, jag förstår som sagt inte. Hon själv klipper ju riktigt hemskt dom få gånger som hon gör det. Inte alls på det sättet som hon har sagt till mig att göra. Det är jobbigt att klippa efter henne om man säger så. Första bilden här är på hur hon klipper (det ljusa är det klippta) och den andra är hur jag klipper (så som hon har sagt att man ska göra, jag har dock mellanrum på bilden för att ni ska se men jag klipper alltså omlott).