Bara jag

Jag insåg just att jag har skrivit fyra inlägg med bara text, men jag har dåligt med nya bilder att visa. Dom enda som jag har på datorn är alla dom som jag tog på mig själv i helgen och vad ska man säga om det. Det känns konstigt att bara ladda upp sig själv. Visst är dom väl kanske bra, men jag är rädd för att det blir lite tjatigt. Fast det blir det ju kanske med fåglar, hästar och så vidare också. Eller? Jaja, här är en till bild på mig.

Mamma ser ut som en hamster

I måndags vaknade mamma med en svullen kind. Igår var det värre och idag försökte hon intala sig själv att det var bättre, men det är det inte. Det ser ut som att hon har stoppat en stor potatis i kinden, haha. Hon ser verkligen rolig ut. Hon hade tydligen tandvärk hela helgen och hon tror att det har med det att göra, men hon ringde vårdcentralen förut som trodde att det kanske var en ansiktsförlamning. Eller något. Så hon ska dit om en liten stund. Får väl se vad han säger om saken, men hon ser ut som Olga just nu :-P

Skyldig eller oskyldig?

Än har inte mycket blivit gjort. Jag fastnade på Aftonbladets sida där man kan följa det som sägs i rätten angående mordet på Linda Chen. Började först läsa dagens, men sedan ville jag veta vad som hade hänt dom två andra dagarna (det började ju redan i måndags). Nu är det dock lunchpaus till kvart över ett så då hinner jag ju göra lite vettiga saker. Det ska bli intressant att se upplösningen på det, vad som kommer att hända med honom. Vilken dom han får. Är ni insatta i det? Vad tror ni, skyldig eller oskyldig?