Bara jag

Jag insåg just att jag har skrivit fyra inlägg med bara text, men jag har dåligt med nya bilder att visa. Dom enda som jag har på datorn är alla dom som jag tog på mig själv i helgen och vad ska man säga om det. Det känns konstigt att bara ladda upp sig själv. Visst är dom väl kanske bra, men jag är rädd för att det blir lite tjatigt. Fast det blir det ju kanske med fåglar, hästar och så vidare också. Eller? Jaja, här är en till bild på mig.

Mamma ser ut som en hamster

I måndags vaknade mamma med en svullen kind. Igår var det värre och idag försökte hon intala sig själv att det var bättre, men det är det inte. Det ser ut som att hon har stoppat en stor potatis i kinden, haha. Hon ser verkligen rolig ut. Hon hade tydligen tandvärk hela helgen och hon tror att det har med det att göra, men hon ringde vårdcentralen förut som trodde att det kanske var en ansiktsförlamning. Eller något. Så hon ska dit om en liten stund. Får väl se vad han säger om saken, men hon ser ut som Olga just nu :-P

Skyldig eller oskyldig?

Än har inte mycket blivit gjort. Jag fastnade på Aftonbladets sida där man kan följa det som sägs i rätten angående mordet på Linda Chen. Började först läsa dagens, men sedan ville jag veta vad som hade hänt dom två andra dagarna (det började ju redan i måndags). Nu är det dock lunchpaus till kvart över ett så då hinner jag ju göra lite vettiga saker. Det ska bli intressant att se upplösningen på det, vad som kommer att hända med honom. Vilken dom han får. Är ni insatta i det? Vad tror ni, skyldig eller oskyldig?

Vad menar jag?

Fortsatte dagboksläsningen igår. Jag förstår inte riktigt vad jag menar på vissa ställe, men det är kanske så det ska vara. Förstår inte jag, förstår nog inte någon annan heller om dom skulle vara dumma nog att läsa.

Grått och trist ute idag. Nästan perfekt fotoväder om man inte vill ha solen i ögonen, men jag har inte tid att gå ut idag. Måste göra färdigt auktionerna och så måste jag gå till affären. Men imorgon kanske...

Brorsan är rädd

Nu orkar jag inte lägga upp fler auktioner idag. 16 stycken av 20 är klara. Får ta resten imorgon. Håll tummarna för att jag får alla, eller i alla fall några av sakerna sålda. Det som är kvar att lägga upp är bland annat en hamsterbur.

Nu ska jag snart gå ut med Jazmin och sedan får jag se vad jag och Jocke hittar på. Han ska sova här i natt också, men han börjar halv 10 så han kanske inte vill vara uppe så länge. Igår tittade vi på en film som jag redan hade sett för flera år sedan. The messengers och han höll på att bajsa på sig flera gånger, haha. Han är en sådan stor mes!

Har jag ingen säng?

Igår när Jocke kom hit och såg alla lådor frågade han vad jag gjorde. Jag sa att jag rensade bland alla mina saker för att jag hade hittat en lägenhet som jag skulle flytta till. Han trodde inte på mig, så han gick och frågade mamma som bekräftade det jag nyss sagt. Han tittade på mig, tittade på henne och sedan kom ett par jättekonstiga frågor. En av dom var "Men eller hur, säng då?". Jag vet inte hur han kan ha missat det, men jag har faktiskt en säng, haha.

Bilderna som jag har tagit på sakerna är redigerade. 20 auktioner kommer det bli. Får se när jag orkar lägga upp allt. Ju tidigare desto bättre.

Solen skiner

Idag skiner solen igen. Härligt! Jag ska inte göra något speciellt. Bara bära ut lådorna och sedan ta det lugnt. Tänkte ju försöka fota mer örn, men jag tror att jag gör det en dag när inte solen skiner. Blir så jobbigt för ögonen. Just det, jag måste ju fota allt som jag ska sälja. Drygt!

Äntligen färdig

Nu är jag äntligen färdig, men jag får bära ut alla lådor imorgon. Orkar inte det nu. Om en timme börjar nya Top model. Någon som ska se det? Hittade förresten två dagböcker som jag ska läsa senare. Kan ju bli roligt. Och väldigt pinsamt för vad jag minns skrev jag så löjligt om en del saker... typ killar, haha.

Fin bild och glasletning

Den här är fin tycker jag.


Har precis ätit lite och nu ska jag fortsätta med mina lådor som är väldigt många fler än jag kommer ihåg. Jag har tagit en... av tretton. Förstår ni hur mycket saker jag har. Mest fina dricksglas och annat glas eftersom farmors pappa höll på med det (bor ju i glasriket). Så ja, jag sätter väl igång med det. Har hittat några saker som jag kan sälja.